נכתב ע"י yosale;380972:אני הייתי ממליץ לך מאוד לשקול את אדיוס.
זה לא משנה לתוצאה הסופית, אך זה כן משנה לדרך עבודה ועוד דברים.נכתב ע"י mis;381004:וזה לא כ"כ משנה מה את עורכת.
למה אדיוס ולא אויד? מה השוני?נכתב ע"י yosale;380972:אני הייתי ממליץ לך מאוד לשקול את אדיוס. אך אם את רוצה אויד תגידי קודם איזה גירסה ותקבלי אותה
מסכימה איתך בהכל, חוץ מזה שאני כן חושבת שאדיוס מעולה לסרטי תדמית ודוקו.נכתב ע"י yosale;381008:זה לא משנה לתוצאה הסופית, אך זה כן משנה לדרך עבודה ועוד דברים.
לדוגמא: לאדיוס אין את הוליווד שיכול להיות יעיל למעברים בריקודים(בלבד!, לדעתי..)
בקיצור: אין לי ניסיון אם כל תוכנות העריכה אך לפי מה שאני יודע מעורכים שעברו על כמה וכמה תוכנות: לסרטי חתונות הכי מומלץ להשתמש עם פרמייר או אדיוס. לסרטי תדמית/דוקו והפקות אירועים מומלץ להשתמש עם אויד. שאר התוכנות (ואגס,פינקל,יוליד ודומיהם) נחשבות לחצי מקצועיות, אך יש בהם מלא אפקטים ודברים נחמדים שיכולים להתאים לסרטים שמיועדים לילדים
נכתב ע"י חחח;381015:למה אדיוס ולא אויד? מה השוני?
ננסה את אדיוס? למי היא דומה?נכתב ע"י mis;381020:זו שאלה שצריך לפתוח אשכול במיוחד...
תמיד צריך לעשות יתרונות מול חסרונות.
לדעתי אדיוס יותר "נחמדה"...
לא מבינה בגרסאות... הכי טוב . מה ההבדלים?נכתב ע"י yosale;381024:MIS... אדיוס יכולה להתאים גם לסרטי תדמית - אין ספק (וגם לא אמרתי שהיא לא מתאימה) אך לסרטי חתונה אויד פחות תתאים
בנוגע ללינקים: קודם תציינו במפורט איזה אביד אתם רוצים(יש ליקויד/קומפוסר/אקספרס), וגם באדיוס יש גרסאות או שאתם רוצים את הכל? אין לי בעיה לדחוף לכם כמה עמודים של הורדות.. עדיף שתעשו את הסינון לפני..
נכתב ע"י חחח;381025:ננסה את אדיוס? למי היא דומה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים