- הוסף לסימניות
וכן היה לי כזה מחשב (מוגן) והייתי במקום עם WIFI מסונן לא דרך נט פרי אז לא יכולתי להתחבר אבל אני יודע שכן יש איזושהיא דרך!
מישהו יודע איך?
מישהו יודע איך?
אפשר דרך תוכנת נטפרי אינוואר,וכן היה לי כזה מחשב (מוגן) והייתי במקום עם WIFI מסונן לא דרך נט פרי אז לא יכולתי להתחבר אבל אני יודע שכן יש איזושהיא דרך!
מישהו יודע איך?
שוב אני מדבר על מחשב שהיה לו את התוכנה הזאת ומישהו כנראה עקף את זה או משהואפשר דרך תוכנת נטפרי אינוואר,
שזה פשוט VPN שזה עושה סינון נטפרי ללא צורך בראוטר נטפרי,
אבל צריך לזה מנטפרי אישור מיוחד.
לא הבנתי את השאלה,שוב אני מדבר על מחשב שהיה לו את התוכנה הזאת ומישהו כנראה עקף את זה או משהו
אפשר בשניה,נראה לי שVPN אי אפשר לעקוף
זה צריך אישור מיוחד מנטפרי,ככה הבנתי שזה השאלה!
אפשר דרך תוכנת נטפרי אינוואר,
שזה פשוט VPN שזה עושה סינון נטפרי ללא צורך בראוטר נטפרי,
אבל צריך לזה מנטפרי אישור מיוחד.
זה התשובה.אעשה סדר!
קודם כל להתקין את התוכנה!
ושנית כל כשאהיה במקום עם סינון אחר איך אוכל להשתמש באינטרנט?
עשיתי את זה במחשב שהיה שם וינדוס 7 אבל המחשב כרגע מגיב בצורה איטית מדי!קישור לאתר שמסביר מצויין אייך לעשות התקנה נקייה שזה אומר שהכל נמחק![]()
מדריך התקנה נקייה של ווינדוס 10
שלום חברים! במדיך הזה נלמד כיצד להתקין ווינדוס 10 (תוכלו להתקין גירסאות אחרות עפ"י המדריך) ואיך להתקין דרייברים ובסוף נלמד גם איך לפרוץ (לאקטב). נא לקרוא את ...mitmachim.top
מה המפרט של המחשב?עשיתי את זה במחשב שהיה שם וינדוס 7 אבל המחשב כרגע מגיב בצורה איטית מדי!
אולי אם אתקין וינדוס 7 זה יעזור למהירות??(כלומר שהמחשב לא בנוי לוינדוס 10)
וא"כ יש גם כזה מדריך לוינדוס 7?
תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים!
כלומר?מה המפרט של המחשב?
אתה עם הארץ גמור בזה ורוצה להתקין מערכת הפעלה מחדש?תבין אני עם הארץ גמור בזה!
אל תזלזל בעם הארץ! תראה מה יצא מרבי עקיבא...אתה עם הארץ גמור בזה ורוצה להתקין מערכת הפעלה מחדש?
לא מבין... לך לטכנאי שלם לו כמה גרושים ויעשה לך את העבודה.
עשיתי את זה במחשב שהיה שם וינדוס 7 אבל המחשב כרגע מגיב בצורה איטית מדי!
אולי אם אתקין וינדוס 7 זה יעזור למהירות??(כלומר שהמחשב לא בנוי לוינדוס 10)
וא"כ יש גם כזה מדריך לוינדוס 7?
תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //