נכתב ע"י nava;245069:חסרה לי המסגרת השחורה הידועה שלך...![]()
נכתב ע"י nava;245069:חסרה לי המסגרת השחורה הידועה שלך...![]()
נכתב ע"י Srool;245089:לא מצאתי בתמונה משהו מעניין חוץ מהצהוב הזוהר (מה זה?) של הכוס.
הרגשה של חופה זה לא נתן לי, ה"נערים" הם יותר ילדים, וההבעה על פניו של הילד הימני לא משהו...
הפלאש ישיר? כי התאורה ממש מזעזעת לטעמי.
(איזו התקפה.. אבל אני יודע שאתה לא מתרגש מזה ובסופו של דבר - תמיד אתה מתקיף חזרה.. ועם הרבה כאלו)
נכתב ע"י moti!a;245269:מה זה קשור לרגשי נחיתות?
נכנסו מעל 100 איש אני מת מסקרנות לדעת מה הם חושבים
אסור לי??
נכתב ע"י אברימי;245276:התמונה יפהפיה, למיטב הבנתי הצנועה, הדיון שמתפתח נהדר, אבל אין צורך לבקש תגובות בכוח. אם אתה רוצה מאות תגובות - תעלה משהו ככה, מזעזע...
סתאאאאאם...
תמשיך לצלם טוב ויפה, נהנים מכל תמונה שלך עד שלא יוכח אחרת.
נכתב ע"י משולש;245294:כשאני רואה אשכול חדש של מוטי!A אני נכנסת לצפות ולהנות ולא יותר, כי אין לי מה להגיב על המקצועיות שלך...
אם יש אנשים שעושים כמוני שיצביעו!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים