- הוסף לסימניות
נכתב ע"י רון סגלוביץ;1749786:...מחכה לתגובה של נטפרי...
פתוח בנטפרי.
נכתב ע"י רון סגלוביץ;1749786:...מחכה לתגובה של נטפרי...
נכתב ע"י שפריץ;1749814:פתוח בנטפרי.
נכתב ע"י רפי רפי;1749702:אני חושב שזה מצדיק 1500 ש"ח. לא?
http://www.boltcity.com/workshop/copper_tutorial/tutorial_03.htm
נכתב ע"י pr;1749881:אחד הדברים הטובים, שני מסכים.
אפשר לשים באחד את הטקסט ולצייר בשני,
או לשים את הציור מהעמוד הקודם באחד ולצייר בשני - כשצריכים לעשות המשכיות לסיפור, הן מבחינת הדמויות והן מבחינת הצבע.
במקום להציץ כל הזמן על החלון שמוסתר מתחת לחלון הפעיל שמוקטן...
דווקא לי אין שני מסכים, אבל ראיתי אצל קולגות כמה זה עוזר.
נכתב ע"י pr;1750285:אחרי שאלות שקבלתי - אני רואה לנכון לחדד עוד כמה דברים שצריך לבדוק מעבר לטווח שכתבתי -
אני כתבתי טווח (המוכר לי) לעמודי קומיקס צבעוניים מלאים,
מלאים הכוונה בין 6 קוביות ומעלה, כשהממוצע הוא 9 בערך,
ועם צבע.
קומיקס בן 4 משבצות מתומחר אחרת, ובמיוחד אם הוא שחור לבן,
צריך לקחת את זה לתשומת הלב כשמתמחרים.
כל הנ"ל הוא הדרך בה אני רואה את השוק ובה אני מתמחרת, כמובן שזו לא תורה קדושה ושיש לזה הרבה דעות סותרות.
למשל, אני מכירה ציירות שלוקחות את אותו מחיר לש/ל או צבעוני, בטענה שזה דורש מהן את אותה עבודה.
צריך לגבש עמדה עצמאית בנושא.
בהצלחה!!
נכתב ע"י נינה;1752735:אגב, הטווח שדובר עליו - זה בלי זכויות על הציורים?..
כלומר, הציורים שייכים ללקוח?
או שאם אין לה זכויות על הציורים, המחיר מתייקר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים