נכתב ע"י סתם;1834482:לדעתי זה עובר מעולה
ובאמת חשוב לי לשמוע
כדי להחכים
(האמת שהלוגו כבר יצא ומודפס בעזה
והרמה שלו מעולה רק כמה למידות בקטנה להבא )
נכתב ע"י חיים בניסטי;1835811:לדעתך אני בטוח שזה עובד מעולה, בגלל זה יצרת את זה כך.
וזה מצוין, כי זה אומר שיש לך בטחון בעבודתיך מלבד העובדה שיש לך יד מוכשרת ושהנך מבין עניין.
כנראה לא הובנתי נכון לגבי השחור לבן.
התכוונתי שהלוגו שחור לחלוטין - והרקע לבן לחלוטין.
תוכל לצורך העניין לקרוא לזה "צבע אחד".
הרעיון בעיצוב בצבע אחד, הוא שהתוצאה מבטיחה שטחיות ופשטות - שהם הרבה יותר קלים לקליטה ולזכירה.
בלוגו אין בעיה שיהיו מספר צבעים, פשוט שלא יהיו חופפים! זה מה שיוצר את הבלבול והופך את הלוגו לאיור.
צירפתי איך הלוגו שעיצבת נראה כשהוא שטוח, וכמה לוגואים נוספים שעיצבתי כשהם שטוחים לחלוטין למטרת ההסבר.
אני חלילה וחס לא מנסה להעיר כדי לפגוע, אלא רק כדי לכוון וליישר.
מצטער אם יצא אחרת.
אם ישנם שאלות נוספות, תרגיש חופשי לפנות אליי במייל או בטלפון אם נוח לך!
בהצלחה רבה!
נכתב ע"י 701 סמייל;1835818:אני חולקת עליך, וחושבת שהתפיסה שלך מעט מיושנת,
בעידן היום שהכל דיגטלי-יש אפשרות ללוגו הרבה יותר עם מעברי צבע - ברמה מקצועית, ועם הכל כאשר תהפוך אותם לגוש שחור לבן הם יראו מצוין- בדיוק כמו שהעלתה 'סתם' - לא שאני מתעלמת מכך שזה אמור להיות מצוין בש"ל, אך עדיין זה לא סותר אופציה של צבעוניות עשירה!!
תבדוק ברשת כמה וכמה חַבַרות טובות ומובילות שעברו שידרוג טוב בשנים האחרונות פתאום מתהדרות בהברקה/מעבר של צבע נוסף או יותר, וזה עדיין לא הופך אותם לפחות זכירות.
נכתב ע"י Beccy;1835860:אלה באמת חברות נחשבות.
אבל הן עברו כמה לוגואים בדרך.
עכשיו, הן מספיק נחשבות בשביל לאפשר לעצמן משהו שטחי, כי את החותם הראשוני הן כבר הטביעו
נכתב ע"י חיים בניסטי;1834407:צודקת בהחלט, אך לוגו אמור לעבוד 100% בשחור לבן לא רק מבחינה הטכנית שייצא טוב בפקס.
ברגע שלוגו מסוגל לעבוד בשחור לבן - זה אומר שהוא פשוט ונקי מספיק.
אחת המטרות העיקריות של לוגו, הוא להיות זכיר. בולט. שונה. מבדל.
כדי שלקוח פוטנציאלי יזכור את הלוגו שלך תוך 1-2 שניות צפייה ראשונות, אל תתני למוח שלו לעבוד קשה. הוא ידחה את הלוגו ולא יטרח לזכור אותו.
מרוב בליל ועומס המידע המציף אותנו היום, המוח רק מנסה לברוח למקומות הרגועים והפשוטים - והוא אוהב את זה.
תני לבנאדם צורה פשוטה וייחודית - עדיף יצירתית - והמוח שלו יקבל אותה בשמחה ויזכור אותה גם אם ירצה וגם לו.
ברגע שלוגו לא עובד טוב בשחור לבן, זה אומר שהוא מורכב מספיק מכדי שבנאדם ממוצע יזכור אותו לחיוב ב2 שניות צפייה.
נכתב ע"י Beccy;1835870:לא התכוונתי דווקא במעברי צבעים. התכוונתי בכללי.
נכתב ע"י חיים בניסטי;1834407:בלוגו אין בעיה שיהיו מספר צבעים, פשוט שלא יהיו חופפים! זה מה שיוצר את הבלבול והופך את הלוגו לאיור.
בהצלחה רבה!
נכתב ע"י ShBracha;1835905:לדעתי
הצבעים בהחלט יכולים להיות חופפים (לדוג')
צפה בקובץ המצורף 262311
אבל צריך לוודא שעם החפיפה הם יוצרים כתם קליט וזכיר
למעשה בשלוש מילים אלו אני בוחנת את הלוגויים שלי. ואם הם עונים להגדרה הזו
אזי העיצוב יעבוד טוב
כמובן במהלך העיצוב צריך לדאוג לערכי הלוגו ולבידול של המותג
אבל בסופו של דבר הכתם מאד חשוב.
נכתב ע"י חיים בניסטי;1835914:מסכים מאוד עם תגובתך ובעיקר בנוגע לכתם הזכיר, אהבתי את ההגדרה, אך עדיין לא מסכים כל כך לגבי החפיפה. זה פחות מקצועי.
נכתב ע"י Beccy;1835901:מז"א גרסת תצוגה?
נכתב ע"י חיים בניסטי;1835920:משחק חזותי עם הלוגו, לעתים למטרות דיגיטליות ולעתים סתם לכיף.
לא הלוגו המקורי המודפס על מוצרי החברה וכו'.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים