ו...שוב פעם, מיחזור משכנתא!

• הוסף לסימניות
כן זה לבד רק השאלה האם דרך יועץ יוכל להיות יותר טוב בהרבה או הבדל קטן שלא שווה יועץ בשביל זה תודה
לא חושב ששווה לשלם ליועץ במקרה שלך
עצה חינם ממני😊 תנסה לקצר תקופה אפילו בשנה שנתיים חיסכון גדול בעלות זניחה של כמה שקלים עוד חודש

• הוסף לסימניות
לא חושב ששווה לשלם ליועץ במקרה שלך
עצה חינם ממני😊 תנסה לקצר תקופה אפילו בשנה שנתיים חיסכון גדול בעלות זניחה של כמה שקלים עוד חודש
עלתה אפשרות כזאת שלקצר בשנתיים וחצי (אגב במסלול כזה הוא כל שנתיים וחצי אין אפשרות לקצר בשנה או שנתיים) אבל זה היה בתוספת של 250 ש"ח לחודש שאני לוקח למשך 15 שנה זה קצת הרבה מידי 3450 כהיום ובזמן שזה משתנה כל שנתיים וחצי ואינני יודע כמה זה יהיה אז הריבית אבל בכל אופן תודה רבה על כל הלווי והביטחון שנתת לי זה נתן לי את הכוח להתעקש עם בנק לא היה קל תודה

• הוסף לסימניות
עלתה אפשרות כזאת שלקצר בשנתיים וחצי (אגב במסלול כזה הוא כל שנתיים וחצי אין אפשרות לקצר בשנה או שנתיים) אבל זה היה בתוספת של 250 ש"ח לחודש שאני לוקח למשך 15 שנה זה קצת הרבה מידי 3450 כהיום ובזמן שזה משתנה כל שנתיים וחצי ואינני יודע כמה זה יהיה אז הריבית אבל בכל אופן תודה רבה על כל הלווי והביטחון שנתת לי זה נתן לי את הכוח להתעקש עם בנק לא היה קל תודה
שמחתי לעזור :)

• הוסף לסימניות
האם כדאי למחזר משכנתא שנלקחה לפני כ 10 שנים

1. פריים לא צמוד - יתרה - 134400 אחוז ריבית - 5.18% - סיום משוער 2040
2. קבועה צמוד למדד - יתרה - 95990 אחוז ריבית - 1.99% - סיום משוער 2030
3. משתנה כל 5 צמודה למדד - יתרה - 154947 אחוז ריבית - 3.85% - סיום משוער 2035

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
האם כדאי למחזר משכנתא שנלקחה לפני כ 10 שנים

1. פריים לא צמוד - יתרה - 134400 אחוז ריבית - 5.18% - סיום משוער 2040
2. קבועה צמוד למדד - יתרה - 95990 אחוז ריבית - 1.99% - סיום משוער 2030
3. משתנה כל 5 צמודה למדד - יתרה - 154947 אחוז ריבית - 3.85% - סיום משוער 2035

תודה מראש!
את המשתנה למחזר דחוף

• הוסף לסימניות
פריים כדאי חצי מהסכום למחזר למלץ
בקץ לדעתי אין מה לגעת כרגע

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אולי בבקשה תחכים אותי איך להתמקח איתם לפנימי כי פניתי פעמיים ומה שהם הסכימו למחזר את הפריים שכיום 5.37 זה רק למל"צ כל שנתיים 4.99
הצעה נגדית מבנק אחר

• הוסף לסימניות
העוגנים בלאומי אמור לעלות/לרדת בקרוב (מל’’צ)?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שאלה למומחים- יש לי מסלול מ"צ הריבית קפצה מ 2.61 ל 6.5חוץ מהמדד שעלה
ועוד מסלול של פריים 2.1(ועוד מסלול של פריים מינוס 1.59)
כמובן רציתי למחזר וזה ההצעה -אשמח לחוו"ד

קבצים מצורפים

• אישור עקרוני להלוואה לדיור פר.docx
    KB 29.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
שאלה למומחים- יש לי מסלול מ"צ הריבית קפצה מ 2.61 ל 6.5חוץ מהמדד שעלה
ועוד מסלול של פריים 2.1(ועוד מסלול של פריים מינוס 1.59)
כמובן רציתי למחזר וזה ההצעה -אשמח לחוו"ד
לא ברור כמה הפריים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה