- הוסף לסימניות
הבנתיזה מיחזור חלקי של המשכנתא יש לי 2 מסלולים בפריים - הפריים הגבוה פריים +0.5 וכמובן שהקלצ מצוין
בהצעה הנוכחית הוא איחד את הפריים הגבוה והמ"צ למסלול מל"צ
זה פנימי?
הבנתיזה מיחזור חלקי של המשכנתא יש לי 2 מסלולים בפריים - הפריים הגבוה פריים +0.5 וכמובן שהקלצ מצוין
בהצעה הנוכחית הוא איחד את הפריים הגבוה והמ"צ למסלול מל"צ
כןהבנתי
זה פנימי?
אם ככה לדעתי זה ריביות טובות לפנימי
@יעקב רווח @יצחו @מוניטין ולכל התותחים בבקשה אם תוכלו להחכים אותיקיבלתי 4 הצעות 2 במיחזור פנימי במזרחי ו 1 במחזור חיצוני רציתי להתייעץ כאן עם החכמים מה עדיף
במחזור פנימי קיבלתי
הצעה ראשונה בפנימי
1. קל"צ 243000 ש"ח ב 4.78% 2. מל"צ 275000 ש"ח 4.72% {תוספת לעוגן 0.61%} 3. פריים 208020 ש"ח פריים מינוס 0.85%
הצעה שניה בפנימי
1. קל"צ 231000 ש"ח 4.75% 2. מל"צ 461000 4.79% {תןספת לעוגן 0.67%}
בחיצוני
1. קל"צ 231000 ש"ח 4.65% 2. מל"צ 461000 4.79% {תןספת לעוגן 0.67%}
איזה מהם עדיף
מה החיצוני? איזה בנק? אם זה לאומי אז וודאי זה לא משתווה כי העוגנים הולכים לעלות.@יעקב רווח @יצחו @מוניטין ולכל התותחים בבקשה אם תוכלו להחכים אותי
כן לאומי מיום חמישי בצהרייםמה החיצוני? איזה בנק? אם זה לאומי אז וודאי זה לא משתווה כי העוגנים הולכים לעלות.
המלצ עם התוספת הזאת הוא מקסים.
הקלצ אם הוא ל30 שנה הוא גם יפה מאד.
הייתי הולכת על ההצעה השניה בפנימי
כמו שאמרתי, העוגנים צפויים לעלות בלאומי.אז פניתי לבנק למיחזור פנימי וזה ההצעה שנתנה לי
להעביר את הכל למשתנה לא צמודה כל 2.5 שנים ע"ב אג"ח ממשלתי
מלבד הקבוע שלא נגענו בה מעלה את המשכנתא כיום
ואת ההצעה החדשה
אשמח לעזרתכם
במידה וזה סופי ולאומי לא מוכנים לרדת עוד לך על מזרחי 2קיבלתי 4 הצעות 2 במיחזור פנימי במזרחי ו 1 במחזור חיצוני רציתי להתייעץ כאן עם החכמים מה עדיף
במחזור פנימי קיבלתי
הצעה ראשונה בפנימי
1. קל"צ 243000 ש"ח ב 4.78% 2. מל"צ 275000 ש"ח 4.72% {תוספת לעוגן 0.61%} 3. פריים 208020 ש"ח פריים מינוס 0.85%
הצעה שניה בפנימי
1. קל"צ 231000 ש"ח 4.75% 2. מל"צ 461000 4.79% {תןספת לעוגן 0.67%}
בחיצוני
1. קל"צ 231000 ש"ח 4.65% 2. מל"צ 461000 4.79% {תןספת לעוגן 0.67%}
איזה מהם עדיף
אז שווה למחזר לפני ה 11/6 נכון?כמו שאמרתי, העוגנים צפויים לעלות בלאומי.
במיחזור פנימי זה אולי אפשריאז שווה למחזר לפני ה 11/6 נכון?
אפשרי למחזר פנימית עד שהעוגנים יעלו.מה אפשרי?
קיבלתי אישור עקרוני
בקיצור למחזר עכשיו נכון?אפשרי למחזר פנימית עד שהעוגנים יעלו.
או לחכות שהעוגנים יעלו ולבקש להשוות ריבית בחזרה = סיכון
הסיכון יכול להיות שווה, יש לך הצעה מתחרה להציג אחרי ה10?בקיצור למחזר עכשיו נכון?
לא אין לי הצעה מתחרההסיכון יכול להיות שווה, יש לך הצעה מתחרה להציג אחרי ה10?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים