- הוסף לסימניות
אני יודעת.תבדקו את זה לפני שאתם כותבים
אני יודע מה חברת אפל מנסה שהעולם ידע, אבל אני יודע גם את האמת!
רוצים- תעברו לפרטי.
אני יודעת.תבדקו את זה לפני שאתם כותבים
אני יודע מה חברת אפל מנסה שהעולם ידע, אבל אני יודע גם את האמת!
לא ידוע לי על דרך@מולטיגרפיה איך אפשר לחפש בעלי מוצר ספציפי מחנות אחרת?
וזה שזה נראה כך באתר, זה לא אומר שזה מה שתקבלי הביתה
בנקסט - כן
בעליאקספרס - לא
ואגב, נקסט זה לא מותג כבר מזמן. זה איכות ירודה לפעמים יותר מLEADER
נקסט מעולם לא היה מותגוזה שזה נראה כך באתר, זה לא אומר שזה מה שתקבלי הביתה
בנקסט - כן
בעליאקספרס - לא
ואגב, נקסט זה לא מותג כבר מזמן. זה איכות ירודה לפעמים יותר מLEADER
יש לNEXT גם מחלקה של נקסט המותג. בלונדון זה נמצא בחנויות נפרדותנקסט מעולם לא היה מותג
אולי לישראלים
אבל באירופה הוא בזאר לכל דבר
כנ"ל Hַ&M ועוד
ובלידר יש דברים מעולים ממש,
השאר סטיגמות.
זה נכון עד המכונת כביסה-נקסט מעולם לא היה מותג
אולי לישראלים
אבל באירופה הוא בזאר לכל דבר
כנ"ל Hַ&M ועוד
ובלידר יש דברים מעולים ממש,
השאר סטיגמות.
לא חושבת שקשורזה נכון עד המכונת כביסה-
מנקסט יורד הכתמים מחנויות זולות כאן לא יורד לחלוטין
ושמעתי על זה כבר מעוד כמה.
גם GAP לא נחשב כמותג. זה שהם יקרים לא אומר שהם כאלו. באמריקה הם בזאר בדיוק כמו כל החנויות האחרות שציטטו פה. (זוכרים את פרסומות הענק שלהם בכביש רבין בירושלים כשהם הגיעו לארץ:"שמאטעס גאמאכט און אמריקה" ממש כך. לא גמרתי לצחוק אז) אבל מה לעשות שבזאר תוצרת חוץ עדיין איכותי יותר מבזאר תוצרת הארץ?כלומר, כשאני קונה GAP או אפילו M&S הדברים נשארים חדשים גם שלוש שנים.
הדבר שטוב בנקסט זה שהצבע לא דוהה בכלל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים