1 היה אברהם
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
יש לך סגוואי בתל אביב או בארמון הנציב
יש מוזאון חדש בירושלים "מוזיאון המוזיקה"- מקום נעים ויפה במיוחד!
נכתב ע"י מ גולד;n5024486:יש מה לעשות באיזור חוץ מזה? והאם באמת כדאי לארגן קבוצה , כלומר אם לא, הם מכניסים עם כל מי שמגיע?
נכתב ע"י חיימיענקל;n5024643:אני יתרום את חלקי לתועלת הזוגות הצעירים
יש סגווי בארמון הנציב שיוצאים מיער ירושלים לעבר ארמון הנציב מסלול מאוד יפה בערך שעתיים המחיר הוא לזוג 300 שח
יש כמה לכן אני ממליץ רק על סגווי עיר דוד שזה מאוד צנוע לא נוסעים ברחובות מרכזיים בירושלים רק בטיילת של ארמון הנציב מקום מאוד מוצלח לתמונות יפות
אצלי היה לי מדריך מאוד נחמד שצילם אותנו עם המכשיר שלו ושלח לנו במייל זה היה מזל של מדריך נחמד .
בריכה עדן בהר אדר יחסית יקר אבל יש יותר זולים לברר טוב לפני כי הייתי בעוד מקומות ואני לא רוצה לציין את האכזבה שהיה לנו רק עדן זה מאוד יפה אבל גם במחיר הוא קצת יקר
רחיפה בנתניה זה דבר מאוד נחמד כל אחד ביחד עם מדריך חגים מעל הים באזור ה70 מטר ללמעלה המחיר הוא בערך 200 שח לאדם אפשר למצוא יותר זול יש גם מדריכות שעושות את זה מס טלפון שיש גם לנשים 0502457714 או 0506968511
ובכינרת עשינו אבובים ואפנוע ים במחיר אחד מאוד כיף
מרכז מטולה עשינו החלקה על קרח ובואלינג זה בכרטיסיה אחת
בגוש עציון עשינו אומגה שהוא הכי ארוך בארץ גם מאוד כיף קוראים לזה ארץ האיילים המחיר הוא בערך 120 שח
אנחנו עשינו את הכל באמצע השנה ולא בחודשי החופש שאז כל המקומות מלאים בפריצות אז מי שרוצה להנאות וחשוב לו גם השמירת עיניים של הבעל שיחשוב פעמיים
כעת אנחנו מתכננים לשבוע הראשון של אלול לצאת לצלילה בקיסריה למי שעשה את זה ויש המלצות או להיפך אשמח לקבל
תודה מראש לכולם
והנאה מרובה לכולם
נכתב ע"י אפי88;n5024256:סתם שאלה,
מה זה "לא צנוע" מבחינתך? שנבין ת'כיוון?
נכתב ע"י שריונה;n5024832:יש לי רעיון לאטרקציה חביבה בלי מליון איש סביב
בלי דחיפות ובלי תורים..
טיסה זוגית בשמי הארץ
העלות נמוכה והחוויה בעננים...
תקנו בקפטריה ממש לפני ההמראה שני מגנום ותהנו מכל רגע!
נכתב ע"י פלנטה הפקות;n5024927:איפוא? וכמה עולה???
[/QUOTיש בשדה דב , המחיר היה לפני כמה שנים 600 ש''ח.
נכתב ע"י SN;n5024261:לשכור בריכה פרטית - ספא אדן למשל..
נכתב ע"י 1 היה אברהם;n5024487:יש לך סגוואי בתל אביב או בארמון הנציב
נכתב ע"י חיימיענקל;n5024643:אני יתרום את חלקי לתועלת הזוגות הצעירים
יש סגווי בארמון הנציב שיוצאים מיער ירושלים לעבר ארמון הנציב מסלול מאוד יפה בערך שעתיים המחיר הוא לזוג 300 שח
יש כמה לכן אני ממליץ רק על סגווי עיר דוד שזה מאוד צנוע לא נוסעים ברחובות מרכזיים בירושלים רק בטיילת של ארמון הנציב מקום מאוד מוצלח לתמונות יפות
אצלי היה לי מדריך מאוד נחמד שצילם אותנו עם המכשיר שלו ושלח לנו במייל זה היה מזל של מדריך נחמד .
בריכה עדן בהר אדר יחסית יקר אבל יש יותר זולים לברר טוב לפני כי הייתי בעוד מקומות ואני לא רוצה לציין את האכזבה שהיה לנו רק עדן זה מאוד יפה אבל גם במחיר הוא קצת יקר
רחיפה בנתניה זה דבר מאוד נחמד כל אחד ביחד עם מדריך חגים מעל הים באזור ה70 מטר ללמעלה המחיר הוא בערך 200 שח לאדם אפשר למצוא יותר זול יש גם מדריכות שעושות את זה מס טלפון שיש גם לנשים 0502457714 או 0506968511
ובכינרת עשינו אבובים ואפנוע ים במחיר אחד מאוד כיף
מרכז מטולה עשינו החלקה על קרח ובואלינג זה בכרטיסיה אחת
בגוש עציון עשינו אומגה שהוא הכי ארוך בארץ גם מאוד כיף קוראים לזה ארץ האיילים המחיר הוא בערך 120 שח
אנחנו עשינו את הכל באמצע השנה ולא בחודשי החופש שאז כל המקומות מלאים בפריצות אז מי שרוצה להנאות וחשוב לו גם השמירת עיניים של הבעל שיחשוב פעמיים
כעת אנחנו מתכננים לשבוע הראשון של אלול לצאת לצלילה בקיסריה למי שעשה את זה ויש המלצות או להיפך אשמח לקבל
תודה מראש לכולם
והנאה מרובה לכולם
נכתב ע"י שריתיש;n5049612:שאלה רטורית
שמירת עיניים חשובה יותר מביטול תורה?
לאחרונה שמעתי על כמה משפחות שיצאו לנופש דווקא בתמוז / אלול - לפני/אחרי העומס של בין הזמנים... ותהיתי לעצמי איך זה מסתדר?
תשובה לא רטורית:נכתב ע"י שריתיש;n5049612:שאלה רטורית
לאחרונה שמעתי על כמה משפחות שיצאו לנופש דווקא בתמוז / אלול - לפני/אחרי העומס של בין הזמנים... ותהיתי לעצמי איך זה מסתדר?
נכתב ע"י שריתיש;n5049612:שאלה רטורית
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //