- הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1763018:הכל בסדר חוץ מהמשפט הזה,
נשים אולי לא מכות וכו'
אבל יש בהן אלופות באלימות מילולית שלפעמים היא גרועה יותר.
נכון,
אבל גם בזה לנשים בד"כ יש יותר מודעות.
נכתב ע"י mig;1763018:הכל בסדר חוץ מהמשפט הזה,
נשים אולי לא מכות וכו'
אבל יש בהן אלופות באלימות מילולית שלפעמים היא גרועה יותר.
מגלגלין זכות ע"י זכאי וחובה ע"י חייב,נכתב ע"י soundwave;1762888:ב"ה
קצת קשה לי עם התגובות האלה.
כאילו אין לעולם מנהל.
"אִם יִתָּקַע שׁוֹפָר בְּעִיר וְעָם לֹא יֶחֱרָדוּ אִם תִּהְיֶה רָעָה בְּעִיר וַיהוָה לֹא עָשָׂה"
אני מבין את המירמור אמנם , אבל גם כשזה נראה שהכל ב"קשרים" ו"ויטמין P"
צריך לזכור שהכל מסובב על ידי המסובב , אז אם כן המרמור הוא עליו.
נכתב ע"י רותי קפלר;1763266:גם אצלנו המורות ותיקות, עוד מהדור שלי. בעיני זו מעלה גדולה, לפחות בכיתות הנמוכות (בגבוהות עוד אין לי בנות).
מורה בת 50-60 מגיעה לה בנחת לביה"ס, לא לחוצה מתינוק שצרח בלילה, יש לה את כל הסבלנות שבעולם לבנות ה-7-8, ורוגע שרק נסיון של שנים יכול להקנות אותו. יש לה טביעת עין ומיומנות לאבחן קשיים.
מאמינה שיש גם קלאפטעס - שמחה שעדיין לא פגשתי אותן בכיתות של בנותי.
נכתב ע"י שושיה;1763255:מה, רק בבי"ס שלנו המורות מזמן מתושלח???
אולי מורה צוציקית אחת מחנכת (בת 20) כל השאר מורות עוד מזמן הקמת ביה"ס...
ואני רועדת על הבת שלי (בת שנתיים וחצי) שהן תהיינה מורות גם עוד 4שנים, כי תלונות להנהלה עוד לא עוזרות....
נכתב ע"י אסתיג;1763290:מגלגלין זכות ע"י זכאי וחובה ע"י חייב,
יש זכות בחירה לאדם ובדרך שאדם רוצה לילך מוליכין אותו
נכתב ע"י ביקי;1763565:לא יודעת על מה אתן מדברות
הבת שלי היתה ועודנה בשני בתי ספר בירושלים (עברנו דירה)
כל המורות שהיו לה, ללא יוצא מן הכלל, פשוט מדהימות
מסורות, טובות, אוהבות, מנוסות ומקצועיות
קלאפטעס הן קלאפטעס הן קלאפטעס.. בגיל 20 ובגיל 60.נכתב ע"י רותי קפלר;1763266:גם אצלנו המורות ותיקות, עוד מהדור שלי. בעיני זו מעלה גדולה, לפחות בכיתות הנמוכות (בגבוהות עוד אין לי בנות).
מורה בת 50-60 מגיעה לה בנחת לביה"ס, לא לחוצה מתינוק שצרח בלילה, יש לה את כל הסבלנות שבעולם לבנות ה-7-8, ורוגע שרק נסיון של שנים יכול להקנות אותו. יש לה טביעת עין ומיומנות לאבחן קשיים.
נכתב ע"י רותי קפלר;1763266:גם אצלנו המורות ותיקות, עוד מהדור שלי. בעיני זו מעלה גדולה, לפחות בכיתות הנמוכות (בגבוהות עוד אין לי בנות).
נכתב ע"י פוסטר;1763714:עוד אשכול, להוסיף זכויות לעם ישראל בימים האלה
![]()
נכתב ע"י רחלי ר;1764392:הרי בין ממלאות המקום יש בודדות שהם כוח אדיר באמת: מלאות כריזמה, הבנות כרוכות אחריהן, מאמנות את כל המסיבות, מרימות אירועים אדירים.
כאלה ייחטפו ע"י מנהלות בלי קשר לקשרים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //