נכתב ע"י קקטוס;1639670:איוולת - מעשה אווילי.
במקום לגרום להרבה משתמשים להנות ממערכת סינון תמונות מתקדמת, הם מצמצמים את הלקוחות שלהם רק לכאלה שמתאימים לסד הכללים שנקבעו על ידי רבנים כלשהם (לא הרבנים שלי)
התוצאה - מי שרוצה לסנן רק את התמונות, נשאר באתרוג עם סינון לקוי.
נכתב ע"י פינת המבקר;1639716:שובר את הראש ...יש תשובה למישהו למה הרבנים עוד לא נותנים הכשר לנטפרי?
נכתב ע"י פינת המבקר;1639716:שובר את הראש ...יש תשובה למישהו למה הרבנים עוד לא נותנים הכשר לנטפרי?
נכתב ע"י start;1639368:אבל אתרי החשות מכל המגזרים מלאים לשון הרע, רכילות שקרים וידיעות נוראות שבשום אופן לא מתאימות לבית חרדי!!
לי גם ה2 שנטפרי פתחו היו לא מתאימים וחסמתי אותם (קול חי ולדעת), כי רק פתחתי פעם אחת והידיעות שם היו ממש לא לרוחי! ואין צורך לפרט מי שיודה באמת יודה שהם כשבועונים המלאים פוליטיקה זולה ומאוסה ועוד.
נכתב ע"י אברהם;1639335:מסכים עם זה
אבל אסביר למה שאלתי.
אני בעבר הייתי באתרוג, ואתר "ישיבה" שמרכז שיעורי תורה, שו"ת ופסקי הלכה היה חסום לי, כי זה לא אתר חרדי אלא דתי לאומי.
ביקשתי שיפתחו לי, הסכימו לפתוח לי בתנאי שגם אתרי החדשות ככר השבת, ערוץ 7, בחדרי חרדים ועוד יהיו פתוחים. אמרתי להם לא רוצה חדשות, רוצה דברי תורה. אמרו לי שזה הולך ביחד - כי ההשקפה הדתית לאומית (ואין חילוק אם מדובר בדתיים תורניים או בדתיים לייט) הולכת ביחד עם הלשון הרע של אתרי החדשות. הציטוט לא מדוייק - זה היה לפני כמה שנים - אבל זה היה הכיוון והרוח של הדברים.
מסיבה זו ועוד כמה סיבות עברתי לרימון, עם קו אדום על המסלול הגבוה - והסינון הרבה יותר נקי מאשר היה לי באתרוג גרפיקאים.
אני רוצה לעבור לנטפרי בגלל כל היתרונות שצוינו ע"י המשתמשים אך אני לא רואה סיבה לחסום אתרים כמו אתר "ישיבה"
נכתב ע"י זה אני;1639969:דרך אגב,
לאור בעיות של חסימה שיש לי במחשב, וועד הרבנים לענייני תקשורת ענו לנו היום בבוקר ע"י נציג הקהילה- לעבור מיידית לאתרוג!!!
וזה אחרי שישבו ודנו וזה מה שהוחלט כי כרגע הוא החזק ביותר!!!
נכתב ע"י start;1639978:יש לי שאלה ואבקש לשמוע ממי שיש לו אתרוג שיענה, באתרוג פתוח כיכר השבת? בחדרי חרדים?
באתרוג ניתן בהקשת ססמא לבקש 'פתיחה' לזמן מוגבל ושם לגלוש חופשי באתרים כמו אליאקספרס?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים