- הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1640108:יש הבדל באתרי יפוש התמונות בין נתיב לאתרוג?
אין לי נסיון עם נתיב, רק עם אתרוג ונט-פרי. ואוכל לומר שההבדל גדול מאד.
אם כי לא בטוח שאצליח כגרפיקאית להסתדר עם נט-פרי לאורך זמן.
נכתב ע"י pr;1640108:יש הבדל באתרי יפוש התמונות בין נתיב לאתרוג?
נכתב ע"י פינת המבקר;1639716:שובר את הראש ...יש תשובה למישהו למה הרבנים עוד לא נותנים הכשר לנטפרי?
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1640114:אין לי נסיון עם נתיב, רק עם אתרוג ונט-פרי. ואוכל לומר שההבדל גדול מאד.
אם כי לא בטוח שאצליח כגרפיקאית להסתדר עם נט-פרי לאורך זמן.
נכתב ע"י mat;1639746:תמו הימים שהרבנים נתנו הכשר לאינטרנט.
היום כלקח מנסיון העבר הרבנים לא נותנים הכשר לאינטרנט.
לכן הם הקימו מוקד יעוץ לאינטרנט שמתפרסם ביתד.
והמוקד הזה נותן הנחייה ספציפית לכל אחד לפי צרכיו.
נכתב ע"י start;1639003:שלא לדבר על שטרסטוק ואתרי תמונות נוספים ששם היה בכלל קטסטרופה והיתי חיבת לבחור תמונות לעבודות רק בשעות הבוקר או כשהסביבה ריקה (והמחשב שלי בפינת עבודה באמצע הבית!).
עכשיו עם נטפרי הרבה יותר טוב, זה אמנם לא קל עם אתרי התמונות עד שנפתחות לי תמונות עלי להמתין ולחכות לאישורים, אך בשביל הכשרות בבית אין לי מנוס ונתגבר על זה בע"ה למרות שזה לא קל..
נכתב ע"י אהרן2;1640181:להיפך ככל שהזמן חולף תיתקלו בפחות תמונות חסומות
בחודש האחרון מיינו תמונות בכמות שמיינו ב-5 חודשים שלפני (מליון מתוך 2 מליון)
וממשיכים להתייעל
כך שבחודשים הבאים ימיינו בכל חודש פי כמה
מדובר בכמויות בלתי נתפסות והמערכות מוכיחות את עצמם!
נכתב ע"י up;1640213:אולי מישהו אמר את זה כאן, ואולי לא, ואולי אתם כן יודעים.
בקשר לפריצות שחוגגת בשאטרסטוק, יש אפשרות לסנן.
אם אתם לא יודעים אסביר.
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1640234:אדרבה, לו יהי כדבריך.
נכתב ע"י start;1640256:7 בודקות ויש יותר מ18,000 בהמתנה?
נכתב ע"י start;1640256:7 בודקות ויש יותר מ18,000 בהמתנה?
נכתב ע"י start;1640294:בקיצור, אין מנוס אלא להכניס עוד כח אדם...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים