אוףףף כנראה שהצילום של ההסבר שאני צריכה לא עלה יש מישהו שיכול להסביר לי איפה עושים את זה בהגדרות אבטחהכן,
יש אפשרות להרשם בתור משתמש קבוע
את מקבלת מספר ID שאותו התלמידים מכניסים בכל פעם כשהם רוצים להכנס לפגישה איתך
מצורף צילום של דפי הסבר, שם תוכלי לראות גם הגדרות מתקדמות , כמו חדר המתנה, השקטה וכו
(דף אחד נוסף לא הצלחתי להעלות , מקוה שלא יהיה קריטי--)
בהצלחה
נכנסים לפורטל עובדי הוראהאיך עושים את זה דרך משרד החינוך???
כן.אם יש לי כמה כיתות שאני מלמדת זה גם רלוונטי?? אני יכולה ליצור כמה קישורים??
אופפפפ זה יכול לחסוך לי כל כך הרבה זמן ובאלגן...כן.
לי יש קישור קבוע לכל שכבה.
דרך משרד החינוך.
אבל אני לא יודעת להסביר לך איך עושים המזכירה אצלנו כוונה אותי שלב אחר שלב
כן!אם יש לי כמה כיתות שאני מלמדת זה גם רלוונטי?? אני יכולה ליצור כמה קישורים??
זה נכון, ומתאים למי שנוח לו קישור זהה לכל הכיתות. לי אישית יותר נוח ליצור קישור שונה לכל כיתה, זה מקל עלי אח"כ למצוא את ההקלטות ואת דוחות הנוכחות.במסך הפתיחה ליד הריבוע של פגישה חדשה יש חץ קטן לכיוון מטה. לוחצים עליו ובוחרים את האפשרות של קישור קבוע-personal meeting id.
זהו, עכשיו הקישור קבוע וכל הכיתות יכולות להכנס תמיד מאותו קישור וגם אם מתנתק חוזרים לאותו קישור.
גם אם לא עובדים בשיטה הזאת לא מומלץ לאפשר לתלמידים להצטרף לפנייך (בהגדרות פתיחת הפגישה). היו מקרים מעולם של מצטרפים שפרצו לפגישות במטרה לפגוע במשתתפים. חשוב שהמורה תהיה בשטח כל זמן הפגישה על מנת לשלוט במה שקורה.עובד רק כאשר את פותחת את הפגישה, תלמידים לא יכולים להכנס לפנייך.
איך מאשרים להיכנס לפגישה?בנוסף, מומלץ לסמן את האפשרות של waiting room, כדי שרק מי שהמורה מאשרת יוכל להכנס לפגישה
כשיש חדר המתנה מעל רשימת המשתתפים יש רשימה של מי שבהמתנה. עומדים על השם שלו ולוחצים על admitאיך מאשרים להיכנס לפגישה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים