את יודעת כמה המים לבד?אנחנו משלמים חשמל + מים כ700 לחודשיים,
בעלת הדירה שלנו טוענת שצריכת המים שלנו גבוהה מהרגיל.
לאאת יודעת כמה המים לבד?
אנחנו גם כךאנחנו משלמים חשמל + מים כ700 לחודשיים,
בעלת הדירה שלנו טוענת שצריכת המים שלנו גבוהה מהרגיל.
14 זה הרבהלפי מה נקבע המחיר לקוב?
והמשכיר שלי לוקח 14 לקוב, יש לי מה לעשות בעניין?
אויש התבלבלתי @במקום כהן14 זה הרבה
זה הולך שעד כמות קוב מסוים לוקחים מחיר אחד וכמות מסוימת לוקחים יותר
הבעיה שבדירות טאבו משותף זה תמיד יוצא כמות גדולה כי זה משתקלל הכמות קוב של כל הדיירים
בכל מקרה אני עושה משוקלל וזה יוצא בערך 10 ומשהו לקוב
השוכרים שלי זוצ בממוצע צורכים 29 קוב ל60 יום
להירשם כדיירים בתאגיד המים ויש תוספת קוב לפי נפשות.לפי מה נקבע המחיר לקוב?
והמשכיר שלי לוקח 14 לקוב, יש לי מה לעשות בעניין?
למה שלא כל אחד יקבל לפי זכאות הקוב המוזל לפי מספר הנפשות כפי שרשום בתאגיד המים?14 זה הרבה
זה הולך שעד כמות קוב מסוים לוקחים מחיר אחד וכמות מסוימת לוקחים יותר
הבעיה שבדירות טאבו משותף זה תמיד יוצא כמות גדולה כי זה משתקלל הכמות קוב של כל הדיירים
בכל מקרה אני עושה משוקלל וזה יוצא בערך 10 ומשהו לקוב
השוכרים שלי זוצ בממוצע צורכים 29 קוב ל60 יום
מה זה אומר? אפשר לעשות את זה בטאבו משותף?להירשם כדיירים בתאגיד המים ויש תוספת קוב לפי נפשות.
למה שלא כל אחד יקבל לפי זכאות הקוב המוזל לפי מספר הנפשות כפי שרשום בתאגיד המים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים