- הוסף לסימניות
זה כנראה תלוי בכל פקיד שומה, אצלי הגשתי דרך המערכת וידני ובשניהם הטיפול הי' זהה.
מי שמגיש בעצמו ולא דרך מייצג יתכן ויש עיכוב כי הם אמורים לבדוק יותר.
מה יש לבדוק יותר במקוון מידני?
תודה רבה על התשובות.
זה כנראה תלוי בכל פקיד שומה, אצלי הגשתי דרך המערכת וידני ובשניהם הטיפול הי' זהה.
מי שמגיש בעצמו ולא דרך מייצג יתכן ויש עיכוב כי הם אמורים לבדוק יותר.
מתי הגשת, אחרי ה-30.06 ???
הגשתי כבר לפני כחודשיים...
בסוף הוא הצליח איכשהוא לשלוח את ההגשה וכתב לי "פנייתך עברה בהצלחה" אך את מספר הפניה הוא השאיר ריק. כמו"כ לא נשלח למייל שלי הודעה אוטומטית ממשרדי רשות המיסים כך שאין לי כל הוכחה לכך שאכן שלחתי את הדוח.מילאתי הכל בקישור שצופנוי שלח אך הוא לא נותן לי לשלוח. אני מקיש נואשות וללא הפוגה על מקש ה"שלח" (כמובן לאחר שהצהרתי בהן צדקי על כך שאינני רובוט) והוא מותיר אותי מבוייש וחסר אונים...
גם לי קרה בדיוק אותו דבר.בסוף הוא הצליח איכשהוא לשלוח את ההגשה וכתב לי "פנייתך עברה בהצלחה" אך את מספר הפניה הוא השאיר ריק. כמו"כ לא נשלח למייל שלי הודעה אוטומטית ממשרדי רשות המיסים כך שאין לי כל הוכחה לכך שאכן שלחתי את הדוח.
מה עושים?
גם לי קרה בדיוק אותו דבר.
חשבתי אולי זה קשור לכך שהאתר קורס (כמו בשעות הראשונות לרישום הבקשה למענקים) כי הרבה עושים את זה בו זמנית, לכן אתמול בשעה מאוחרת בלילה שלחתי שוב וזה הצליח ברוך ה'.גם לי קרה בדיוק אותו דבר.
.מס הכנסה פתחו אופציה להגיש דוחות מקוון מלבד דוחות שיש בהם קבלות על תרומות שצריך את המקורי.
שידרתי דו"ח באזור האישי, ולאחר מכן הגשתי פיזית את הדו"ח,
וכתוב לי באזור האישי כך:
צפה בקובץ המצורף 696080
השאלה למה כתוב לי 'אין שידור', הרי כבר שידרתי?
אצלי מיד אחר השידור הוא כתב "שודר ב..." ואחר שקבלתי הודעה על כך שהדו"ח התקבל גם נכתב לי "הוגש ב..."מי יכול לבדוק אצלו באזור האישי, האם כתוב לו כמו אצלי (אין שידור) כשהוא שידר והגיש פיזית?
תודה
אצלי מיד אחר השידור הוא כתב "שודר ב..." ואחר שקבלתי הודעה על כך שהדו"ח התקבל גם נכתב לי "הוגש ב..."
בעקבות ההודעה הזו.אז מה אני אמור לעשות אם אצלי כתוב 'לא שודר'.
האם מישהו כאן יודע על פתרון?
תודה
בעקבות ההודעה הזו.
נכנסתי לאיזור אישי וגם כתוב לא שודר.
הצילו.
מה עושים??????????
זה כ"כ קריטי בשבילי.נו, מה אומרים המומחים כאן?
אז מה אני אמור לעשות אם אצלי כתוב 'לא שודר'.
האם מישהו כאן יודע על פתרון?
תודה
האם דפי הדו"ח הודפסו?בעקבות ההודעה הזו.
נכנסתי לאיזור אישי וגם כתוב לא שודר.
הצילו.
מה עושים??????????
תודה,האם דפי הדו"ח הודפסו?
לא שאני מבין מה הבעיה אך אולי הם לא שודרו בשלמות ורק אם הם נדפסו זה אומר שכל התהליך הושלם וא"כ יתכן שכדאי שתצרו קשר טלפוני כשיש בידכם את הוכחת הזהב.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים