- הוסף לסימניות
אין כאן רמז על ברכי ההורהאיזה חוק?
אין כאן רמז על ברכי ההורהאיזה חוק?
גם אין כאן רמז לכך שזכותו החוקית של כל עולל בן שנה לתפוס מושב.אין כאן רמז על ברכי ההורה
טוב לדעת שיש לי בעיה בהבנת הנקרא.
אם על פי החוק הוא פטור מתשלום בלי התניה שהוא ישב על ברכי מלוהו, למה זה מובן מאליו שאין לו זכות למקום? כשם שלמי שחייב בתשלום יש זכות למקום, כך למי שפטור מתשלום.
אגב, לעיור יש זכות למקום? גם הוא פטור מתשלום...
טוב לדעת שיש לי בעיה בהבנת הנקרא.
אם על פי החוק הוא פטור מתשלום בלי התניה שהוא ישב על ברכי מלוהו, למה זה מובן מאליו שאין לו זכות למקום? כשם שלמי שחייב בתשלום יש זכות למקום, כך למי שפטור מתשלום.
אגב, לעיור יש זכות למקום? גם הוא פטור מתשלום...
אני יודעת לא רק לתת דוגמאות אלא גם להסיק מסקנות.אני גם יודע לתת דוגמאות: אזרח ותיק - זכאי לחצי מקום?
ולאתיופים כן יש התיחסות???גם אי אפשר להגיד שלפי החוק ג'ינ'ג'י זכאי למקום (בפרט כשהנהג מעל גיל 53). פשוט אין התייחסות לכך.
אשמח במידה ותעלה לכאן לטובת כולםע"פ נהלי משרד התחבורה כל אדם זכאי למקום ישיבה מגיל שניה וחצי, ועד גיל 960 שנים.
גם אי אפשר להגיד שלפי החוק ג'ינג'י זכאי למקום (בפרט כשהנהג מעל גיל 53). פשוט אין התייחסות לכך.
אני קיבלתי בעבר מכתב בעניין ממשרד התחבורה שעל פי חוק כל עולל בן יומו זכאי למקום ישיבה, חבל שאינו תחת ידי כרגע.גם אין כאן רמז לכך שזכותו החוקית של כל עולל בן שנה לתפוס מושב.
כך שאי אפשר להגיד ש'לפי החוק, מותר'.
באותה מידה, לפי החוק מותר לי להשתרע על כל החמישייה האחרונה ולנום שם את שנתי בעוד ארבעה אנשים אחרים עומדים.
תודה מאוד יעזור ליאני ינסה לחפש פורסם בעבר
ניסיתי לחפש אבל זה מדי הרבה זמן אני ינסה לפנות לבעלי העלון שיחפשו בעבורי...תודה מאוד יעזור לי
אני קיבלתי בעבר מכתב בעניין ממשרד התחבורה שעל פי חוק כל עולל בן יומו זכאי למקום ישיבה, חבל שאינו תחת ידי כרגע.
אגב אצלנו בשכונה אני ינסה לחפש פורסם בעבר כמה וכמה פעמים בעניין תגובות של משרד התחבורה
אני לא יודע ולא מכיר את החוקים, אבל כך הם כתבו לי במידה וזכרוני אינו מטעה אותי, אולי הניסוח היה עפ"י נהלי וכו'.איזה חוק? לא מכירה חוק כזה בתקנות התעבורה. גם לא בנהלי משרד התחבורה. אדרבה, שמישהו כבר יעלה לכאן את המקור.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים