אז בגלל זה היום לא נעזור להם כי עוד שנה ממילא ילדיהם ירעבו ללחם ???כדאי גם להפסיק לשלוח מיילים כדי שלא יפטרו את הדוורים
וברצינות-העולם שועט בכיוון הדיגיטלי אם לא יפטרו את הקופאים מחר אז זה יקרה מחרתיים.
זה שקוף שכל העבודות הטכניות שמחשב יכול לעשות אותן-לא ירחק היום שלא ישלמו עליהן לבני אדם.
אני לא כותב בכתב גדולממש כואב על התגובות הללו. אם כל אחד מהמגיבים היה חושב רגע מה היה קורה אם זה היה אבא או אמא שלו. או לחילופין היה מרגיש את הטעם של אדם מפוטר שיושב בבית ללא פרנסה. אולי היה כותב מעט יותר יפה.
מה שאני יכולה לנחם אותך שזה צרת רבים!!!!ממש כואב על התגובות הללו. אם כל אחד מהמגיבים היה חושב רגע מה היה קורה אם זה היה אבא או אמא שלו. או לחילופין היה מרגיש את הטעם של אדם מפוטר שיושב בבית ללא פרנסה. אולי היה כותב מעט יותר יפה.
אפשר לעזור להם. אבל זו מלחמה בטחנות רוח. יותר יעזור להם כבר מעכשיו לחשוב על אפיק פרנסה נוסף.אז בגלל זה היום לא נעזור להם כי עוד שנה ממילא ילדיהם ירעבו ללחם ???
זה נקרא לרדת לרזולציות נמוכות. מדוע יש לך כה הרבה אמוציות נגד ?אני לא כותב בכתב גדול
אבל אני דוקא חושב על אבא שלי שעומד בתור וצריך ללכת דוקא לקופאית זקנה וגלמונית, ובגלל זה אני תומך בשירות העצמי
אני חושבת שהקרונה עשתה מהפך בקטע הזה....ברגע שהעולם יהפך לחשמלי ודיגטלי
לאנשים ימאס
השליטה של הכלכלה תיפול
אין תפקידינו לדאוג לבורא העולם מה יהיה אחרי. תפקידינו לעזור כעת במה שאנחנו יכולים.אפשר לעזור להם. אבל זו מלחמה בטחנות רוח. יותר יעזור להם כבר מעכשיו לחשוב על אפיק פרנסה נוסף.
זה חוץ מזה שעבודה קשה בשכר מינימום ללא השכלה תמיד אפשר יהיה למצוא. בעידן החדש ענף השליחויות למשל הולך ומתרחב.
אל תידאגי ייצרו רובוט פסיכולוגיבמקום לריב. יש כאן באמת נקודה מעניינת. לפי איך שהדברים מתקדמים, אז עוד כמה עשרות שנים, יהיו כמויות של מובטלים. כל כך הרבה תחומי עבודה מתייתרים. מה יעשו אנשים?
שמעתי פעם, שתחום אחד שכנראה לא יתבטל זה פסיכולוגים, וכולם יהיו מובטלים ויצטרכו פסיכולוג, אז כולנו נלמד פסיכולוגיה ונטפל אחד בשני.אבל זה גם לא נכון. כי אפשר בבינה מלאכותית לטפל באנשים. אז מה יהיה?????????????..
זה לא נכון.במקום לריב. יש כאן באמת נקודה מעניינת. לפי איך שהדברים מתקדמים, אז עוד כמה עשרות שנים, יהיו כמויות של מובטלים. כל כך הרבה תחומי עבודה מתייתרים. מה יעשו אנשים?
שמעתי פעם, שתחום אחד שכנראה לא יתבטל זה פסיכולוגים, וכולם יהיו מובטלים ויצטרכו פסיכולוג, אז כולנו נלמד פסיכולוגיה ונטפל אחד בשני.אבל זה גם לא נכון. כי אפשר בבינה מלאכותית לטפל באנשים. אז מה יהיה?????????????..
אפרופו לימודים.....במקום לריב. יש כאן באמת נקודה מעניינת. לפי איך שהדברים מתקדמים, אז עוד כמה עשרות שנים, יהיו כמויות של מובטלים. כל כך הרבה תחומי עבודה מתייתרים. מה יעשו אנשים?
ברור שיש תחומי עבודה מתחדשים. אבל לתחושתי זה לא מספיק בשביל לכסות על כל התחומים שהתייתרו בעתיד. אבל אין לי שום דרך להוכיח זאת, זו רק תחושה.ז
זה לא נכון.
תפקידים לא מתיתרים אלא משתנים.
היה פעם סקר, שמתוך הנרשמים ללימודי פסיכולוגיה 90% עשו זאת גם כדי להועיל לעצמם. אז אולי גם הנוער בסיכון יעזור לעצמו.....אפרופו לימודים.....
הכי מצחיק שניכנס אכשיו למודה לימודי נוער בסיכון לסמינרים........(בזמן שמי שלומד את זה הוא עצמו ניכלל בגיל של נוער בסיכון!!!)
דוקא עובדי התחומים הממוחשבים מתגלים כמי שצריכים פסיכולוגים יותר.וכולם יהיו מובטלים ויצטרכו פסיכולוג,
יש מחקר כזה?דוקא עובדי התחומים הממוחשבים מתגלים כמי שצריכים פסיכולוגים יותר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //