אצלי ילדה בת 4.5 מרטיבה כמעט כל לילה ולא מוכנה בשום אופן טיטול בלילהאשמח לקבל המלצות לטיפול אלטרנטיבי בהרטבת לילה לילדה בת 5.
(לפעמים יש גם ביום, פעמים רבות גם הצטאה).
תזכו למצוות!!
תודה!!אצלי ילדה בת 4.5 מרטיבה כמעט כל לילה ולא מוכנה בשום אופן טיטול בלילה
ממש לאחרונה המליצו לי לא להעיר אותה בלילה לשירותים ולחכות שבועיים שלוש לנשום עמוק וכל בוקר אמבטיה...
הרעיון הוא שהמנגנון לא אמור לעבוד בלילה והיא לא אמורה להרטיב רק הרגלנו אותה לקום לכן לתת לה לישון רצוף והענין אמור להסתדר תוך מספר שבועות כך לגבי בנות אצל בנים זה עובד קצת שונה.
מה התוצאות? נעדכן..
בינתיים עוד מרטיבה אם כי כבר פחות מרמה יומיומית זה כבר פחות מקווים לטוב..תודה!!
אני מחכה לעדכון...
הרטבה רגשית זה רק במקרה שיהל היה גמול (גם בלילה) ואח"כ חזר להרטיב.דבר ראשון לבדוק האם יש קשיים רגשיים בבית או בגן - חברתי או סביבתי
לא רק.....הרטבה רגשית זה רק במקרה שיהל היה גמול (גם בלילה) ואח"כ חזר להרטיב.
אשמח למספר .חייבת לשתף אתכם שהבת שלי כבר כשבועיים לא מרטיבה.
כלומר, מרמה של 3 הרטבות רציניות מידי לילה, היא עכשיו פשוט לא מרטיבה!
אני לא יודעת לומר מה בסוף עזר, אבל אני חושבת שזה בזכות טיפות טבעיות שנתנו לה בשבועות האחרונים.
הטיפות הם של אירדיולוג ומרפא טבעי מומחה בשם פנחס לנדאו מכפר חב"ד.
הוא מכין אותן בעצמו בהתאם לבעיה ולאבחון שלו.
הגעתי אליו כדי לטפל בבן שלי שהיה לו אטופיק דרמטיטיס 3 שנים, ניסינו הרבה דברים והכל היה ריפוי זמני,
ואילו הטיפות הטבעיות פשוט העלימו את האטופיק, והילד התחיל לישון רגוע בלילה!
ואז עלה ברעיוני שאולי הוא יהיה שליח טוב גם לבעיית ההרטבה.
נתנו לה שבועיים-שלוש את הטיפות ולא ראינו שום שיפור,
ואז ביום אחד ההרטבות פשוט פסקו.
בלי-עין-הרע. שרק ימשיך.
אם מישהו מעוניין בטלפון שלו - אעלה אותו.
054-4202316אשמח למספר .
תודה
אשמח לשמוע איזה מכשיר.אחותי בכיתה ג' עוד לא נגמלה סופית מהרטבות לילה,
שום דבר לא עזר, עד שההורים שלי קנו לה איזה מכשיר שרוטט ומעיר אותה,
זה עבד מצוין והילדה היתה מאושרת מעצמה.
תוך זמן ממש קצר נגמלה לגמרי.
אם את מעוניינת אברר בשבילך פרטים
זה בתשלום...יש מישהיא מומחית לטיפול בהרטבה שמה טליה בויאר
היא פתחה קו מידע בנושא מספר הקו 0733831619
צריך להתקשר אליה לקבל קוד הטלפון שלה 0583208149
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים