נכתב ע"י גרפיש;1901881:בלי רמה, שמעתי וגנזתי מהילדים שלי, לא רוצה שזו תהיה גם הרמה שלהם.
נכתב ע"י גרפיש;1901881:בלי רמה, שמעתי וגנזתי מהילדים שלי, לא רוצה שזו תהיה גם הרמה שלהם.
נכתב ע"י pinati;1905014:מדפסת תלת מימד.. איזה סטייל
חברה, אם תעברו על הקלטות שגדלנו עליהם יהיה לכם הרבה יותר ביקורות.
לי מפריע שנצמדו לרעיון של חמודי, שמידי פעם יש סיפורים מענינים אך מידי הרבה, לא?
נכתב ע"י OR_Design;1904689:אם כבר כל הסיפורים הישנים של דוד החקיין היו תת רמה משווע
אפילו בתור ילדה לא סבלתי לשמוע אותם אבל דווקא התרי"ג נחמד .. פה ושם יש מילים שהייתי מצנזרת , סלנגים כאלו
אבל זה לא כ"כ גרוע
(לא חושבת שאני יעשה מנוי .. זה באמת מיותר להכניס להם לראש לדעתי )
איך הקומיקס שלהם? שווה?
ומה תגיד אמא שלך למה היא הכניסה את שרה קיסנר הרי אצלה בבית גם את זה לא היה?נכתב ע"י poto12;1905191:אצלנו בבית כשהייתי ילדה באמת לא כ"כ השמיעו קלטות שונות היה שרה קיסניר , רונזנגרטן, מבצע מנחם וזהו פחות או יותר אריאלה סביר אפ' לא נכנס משומה
את תרי"ג השמעתי לילדים עם ספק (פעמיים) ואמרתי להם שאני מתלבטת אם זה דיסק טוב או לא ואחרי יומיים שאלתי את הבן אם הוא רוצה לשמוע שוב את הדיסק הזה הוא אמר ש"זה לא מעניין והם מדברים כמו... והוא לא אוהב בכלל"
הוא לא נהנה מסגנון הדיבור כיוון שב"ה הוא לא מתחבר אליו
וזה לא משהו שהצלחתי להניח עליו אצבע זה הרגשה
נכתב ע"י שרינה;2076953:ומה תגיד אמא שלך למה היא הכניסה את שרה קיסנר הרי אצלה בבית גם את זה לא היה?
דעתי היא שבעולם שלנו שמלא סרטים וטאבלטים ושאר מרעין בישין ..צריך לפחות.לאפשר לילדים לשמוע משו עם קצת אקשן ומתח...ולא דאין לי ביקורת על חבורת תריג..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //