טוב או מצויין ?הם רוצים משהוא כמו 12 ש''ח לחודש שווה את המחיר? יש חברות טובות יותר?זה אנטי וירוס טוב
גם לי הם כל הזמן שלחו התראות. ממש חיטטו לי במחשב: כתובת הIP שלך גלויה. מסמכים אלו ואלו עם פרטים אישיים חשופים לכל פורץ, 80 GB קבצי זבל (דבר שעד היום לא הצלחתי להבין איך הגיעו לכמות הלא הגיונית הזאת) ועוד ועוד.צפה בקובץ המצורף 660051הם כל הזמן שולחים לי התראות .שכדאי לי להיות מוגן דרכם ,אין לי כרגע שום הגנה למחשב .לאור המתקפה האחרונה מצד גורמים איראנים. האם כדאי לרכוש הגנה ?ואם כן איזה חברה.?תודה
אני לא רואה את AVAST ככלי מקצועי
למה Avast? גוש חוסר תועלת אחד גדול.
אני לא סוכן של אף אחד, אבל זה מה שכותבים מומחים על AVG
"Avast — אשר מחזיקה בבעלות גם על AVG — נתפסה בשערורייה במהלך החודשים האחרונים תחת האשמות כבדות של מחסור באתיקה עסקית.
"הרחבת Avast Online Security לדפדפן נמחקה מהשווקים המקוונים של Mozilla, Chrome, ו-Opera בדצמבר 2019 לאחר טענות על כך שאספה כמויות חשודות של מידע ממשתמשים — לא רק על כל אתר שביקרו בו, אלא גם על על מיקומם, היסטורית החיפושים שלהם, גילם, מגדרם, זהויות המדיה חברתית שלהם ואפילו כתובות מגורים ודואר. שלושה חודשים לאחר מכן, Avast חיסלה את חברת הבת שלה, Jumpshot, לאחר שנחשפו דיווחי חקירה אשר תיעדו את המכירה של מידע אישי מקרוב ל-100 מיליון משתמשים שנאסף באיכון בלתי ראוי."
לקריאה נוספת
לחוץ לחצתי על קישורך אשר אתה הבאת לי והנה סבוך סבכתי שם אבדתי בתהום הקישורים שמה ואיני יודע אנא אפנה ולאנא אילך ,מי הגבר אשר ישלח לי משהוא בסיסי וזול ואמין אינני צריך הגנה משופרא דשופראאבל אני לא טכנאי או מומחה במחשבים.
אז אני יחכה לשמוע את דעת המומחים.
(כאן: יש דיון שלם על Avast וeset. יש צדדים לכאן ולכאן.)
תוכל לקנות אנטי וירוס של eset בזול מאוד מהאיביי כך גם אני קניתי וברוך ה' מחזיק יופי אני מדבר על גירסת האינטרנט סקיוריטי שלהם ל3 שנים למחשב 1 בסביבות ה13$ כ45ש"ח וניתן למצא אפילו פחות (במידה והמוכר שיקר והרשיון נחסם תוכל לקבל את כל כספך בחזרה תשלם רק PayPal וכך יש לך ביטחון על הכסף וגם אם אין לך שם חשבון שווה לפתוח חשבון בשביל זה)אשר ישלח לי משהוא בסיסי וזול
השאלה לא הובנה@אברךליטאי אתה למעיישה
אתה יכול לפנות אלי במייל: n0527120221לחוץ לחצתי על קישורך אשר אתה הבאת לי והנה סבוך סבכתי שם אבדתי בתהום הקישורים שמה ואיני יודע אנא אפנה ולאנא אילך ,מי הגבר אשר ישלח לי משהוא בסיסי וזול ואמין אינני צריך הגנה משופרא דשופרא
לא היתה זאת שאילה בני כי אם דברים נכוחים לשבחךהשאלה לא הובנה
אם אתה רוצה אנטיוירוס חינמי וטוב אז לך על Kaspersky free. אם אתה מעוניין פרוץ/בתשלום אז רק Eset. (העיקר בשפו"א Avast)לחוץ לחצתי על קישורך אשר אתה הבאת לי והנה סבוך סבכתי שם אבדתי בתהום הקישורים שמה ואיני יודע אנא אפנה ולאנא אילך ,מי הגבר אשר ישלח לי משהוא בסיסי וזול ואמין אינני צריך הגנה משופרא דשופרא
הקישור אשר הבאת לי לא ידעתי האם ללחוץ עליואם אתה רוצה אנטיוירוס חינמי וטוב אז לך על Kaspersky free. אם אתה מעוניין פרוץ/בתשלום אז רק Eset. (העיקר בשפו"א Avast)
Download Free Antivirus Software | Kaspersky
Download FREE antivirus software for Windows, Android, and iOS (desktops, laptops, tablets) and protect yourself against viruses, ransomware, spyware, phishing & dangerous websites. Fast & Easy Virus Protection and 100% free – Download it today!www.kaspersky.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים