כן!אתר מקסים!!!
בהצלחה שרהלה
(מזהה מי אני...?)
את חמודה ומצחיקההאתר מיוחד!
מספיק לראות איך הצגת את העבודות
איך כל לקוח קיבל במה
מבינים שהסטודיו שלך הוא בוטיק עם יחס VIP+
כמעט התעלפתי לראות מה שעשית במסך מחשב של הקונדיטורית...
טכניקה שאני מכירה, אבל לקחת אותה כמה רמות מעל!
המון הצלחה ושפע!
קודם כל תודה!!אתר מדהים!
יש כמה דברים שעד שהם עולים, אני כבר מזמן לא שם.
זה יסתדר עם הזמן? או שאולי הבעיה רק אצלי...
למשל אז מה קרה גיטי מאז שהתמתגת?:
ואין כלום- לא קרה שום דבר.
והאמת שחיכית לראות מה קרה אבל לא יותר משתי שניות.
ואחרי שאני גומרת לדפדף, אני שמה לב שהיא באמת אומרת משהו.
וכן בWOW הראשונים, הכיתוב לבן, והרקע אמור להתכהות בשביל שיכולו לקרוא.
ג"כ לוקח זמן עד שזה קורה ואני כבר דפדפתי עד למטה, ולא ראיתי מה כתוב.
עכשיו ניסיתי שוב. (אני מגלגלת להתרשמות, מהר וקוראת מלמעלה, לזה זה מיועד, לא?)
ורק כששמים את העכבר על התמונה היא מתכהה.
אבל אני בגלגול מהיר, ורוב התמונה בהירה, אז לא רואים את הטקסט בכלל.
אולי כדאי לשנות צבע הוא משהו דומה.
זה מציק
וזה אתר כל כך מהמם שחבל...
rhon.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים