- הוסף לסימניות
לא נכוןכי צריך לבשרי וחלבי
לא נכוןכי צריך לבשרי וחלבי
אם יש אפשרות לארגן 30,000 משפחות לא צריך לפתוח מפעל כל מפעל ירצה לעשות עסקים עם כזה כח קניה אמנם א"א להוריד את המס אבל יש עוד די והותר מטח רווחים שהיצרנים והיבואנים והסוכנים ובעלי החנויות מרוויחים בדרך ואם יקצצו בזה נקבל מחיר זול להפליא מי לא רוצה לשווק כזו כמות ענקית גם אם ירוויח פחות אבל תכפילו ב-30.000 משפחותהמחירים נהיו ממש גבוהים
עלה לי רעיון איך אפשר לעקוף את הגזירה והחוק שנתפר במיוחד עבורנו....
שוכרים מקום
קונים מכונה שמייצרת כוסות חד פעמי (מכונה אחת עושה הכל!)
מתארגנים כולם כשותפים
משלמים דמי חבר 30 שח בחודש לדוגמא
כפול 30000 משפחות חרדיות
והמון המון ישיבות ומוסדות....
וכל חבר זכאי לקבל כחלק משותפותו 10 שרוולים של חד פעמי לדוגמא
כך שאין את המס כי זה לא קנייה..
ישיבות ומוסדות יהיו שותפים ביותר אחוזים וכך יקבלו יותר שרוולים וכך עקפנו את הגזירה
אני יודעת שצריך שמישהו יעשה את זה וכו (ייתכן שאף יישאר לו פרנסה יפה מאוד!)
אבל האם הרעיון נכון?
מה דעתכם?
זה לא הרעיון של כל המכירות המרוכזות?אם יש אפשרות לארגן 30,000 משפחות לא צריך לפתוח מפעל כל מפעל ירצה לעשות עסקים עם כזה כח קניה אמנם א"א להוריד את המס אבל יש עוד די והותר מטח רווחים שהיצרנים והיבואנים והסוכנים ובעלי החנויות מרוויחים בדרך ואם יקצצו בזה נקבל מחיר זול להפליא מי לא רוצה לשווק כזו כמות ענקית גם אם ירוויח פחות אבל תכפילו ב-30.000 משפחות
בדיוק המחיר בחנויות עלה כתוצאה מהטלת מס על חומרי הגלם - עלות היצור התייקרה משמעותיתהטילו מס גם על חומרי הגלם? או - האם חומרי הגלם התייקרו בדיוק באותו זמן בו הוטל המס?
לא ראינו עליית מחירים לפני כן.
אאל"ט המס הוא על עצם הייצור ולכן גם אם תייצר לעצמך תשלם מס.כלומר, הוטל מס כפול - גם על חומרי הגלם וגם על המוצר המוגמר?
לפי מה שידוע לי שהוטל מס מופקע על חומרי הגלם , מה שהביא להעלאה דרסטית על המוצר המוגמרכלומר, הוטל מס כפול - גם על חומרי הגלם וגם על המוצר המוגמר?
נשמע שאתם מדברים על מס עלום שלא הובא לידיעת הציבור. המס המפורסם לא תואם את עליית המחיר ב-100% נוספים.לפי מה שידוע לי שהוטל מס מופקע על חומרי הגלם , מה שהביא להעלאה דרסטית על המוצר המוגמר
דוקא אני יודעת על כמה אנשים שבדקו בחוסאן.
אם באמת רוצים לקבל שם מחיר זול, זה רק אם קונים כמות גדולה, וגם אז זה לא הרבה יותר זול מהמכירה של "אושר וכבוד" למשל.
הם העלו משמעותית את מחיר החד פעמי מאז עליית המיסים.
אין שום איסור להיכנס לחוסאן והמחירים של החד פעמי בחוסאן אף פעם לא היו זולים וכך גם היום.לא
אבל הצבא לא אוכף.
יש לי שאלה לכל האנשים פה.
זה ברור שעניין החד''פ זה משו אישי נגד הציבור החרדי ויעידו המוצרים הספציפים שעלו במחיר.
ולא לדו' שקיות ניילון חד'''פ שמזהמות לא פחות.
אבל אם כבר זה קרה.
מה הבעיה פשוט להתחיל להשתמש בפחות חד''פ?
זה באמת מזהם.
זה באמת לא בריא לגוף שלנו.
כבר קרה, יצאו נגד הציבור שלנו, העלו את המחירים, תשתמשו בזה לטובתכם!!
משפחות ברוכות ילדים יכולות ללמד ילדים לשטוף כלים בדיוק כמו שמלמדים את הילדים בסיום האוכל לשים צלחת וכוס בפח.
כשח"כינו היו חלק מהקואליציה הטובה ביותר לחרדיםצמצום השימוש בחד פעמי זאת מגמה עולמית וישראל הצטרפה לטרנד לא מהיום... אלא במס השקיות בסופר וכדו'
לגמרי נכון השאלה מי מרוויח את הפרש פערי התיווךזה לא הרעיון של כל המכירות המרוכזות?
משנת יוסף, המכירה השכונתית וכו
בטח שאסור.אין שום איסור להיכנס לחוסאן והמחירים של החד פעמי בחוסאן אף פעם לא היו זולים וכך גם היום
לא אמרתי שהומצאולא אמרתי שזה לא צעד למען צמצום הצריכה.זה שהח"כים החכמולוגים שלנו הפכו את זה כביכול למשהו נגד המגזר החרדי זה נחמד אבל חד פעמי לא הומצא בסמטאות מאה שערים ולא ברחובות בני ברק, משרדים משתמשים בחד פעמי לא מעט בדיוק כמו שחילונים משתמשים בפלא הבריאה שתיה ממותקת.
צמצום השימוש בחד פעמי זאת מגמה עולמית וישראל הצטרפה לטרנד לא מהיום... אלא במס השקיות בסופר וכדו'
אז מה זה השלט האדום בכניסה? קישוט?אין שום איסור להיכנס לחוסאן והמחירים של החד פעמי בחוסאן אף פעם לא היו זולים וכך גם היום.
תסתכל מה כתוב בשלט לא כתוב שאסור אלא אזהרהאז מה זה השלט האדום בכניסה? קישוט?
אני בעד יש לי וממש מרוצה!!!מדיח זה הפתרון.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים