רקפת ורודה
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
האם יש כאן מישהי שעושה חוגים באומנות לילדים?
אשמח להתיעץ בפרטי
אשמח להתיעץ בפרטי
יו... יש פה עוד מישהי כמו אמא שלי...אני עושה חוגי הפעלה-ריתמיקה, ג'ימבורי, תנועה, בועות סבון, ימי הולדת וכו'
אבל באומנות אני יכולה לעשות חוג של הכנת בובת דיבוב מגרב או בובות אצבע- תלוי בגיל (כי אני גם בובנאית)
בירושלים?
חחח אמא שלך ריתמיקאית?יו... יש פה עוד מישהי כמו אמא שלי...
חשבתי שהיא הכולבו היחידה
בלונים את גם עושה?
אני הפעלתי חוגי אומנות לילדים במשך שנתיים.האם יש כאן מישהי שעושה חוגים באומנות לילדים?
אשמח להתיעץ בפרטי
אמא שלי ריטמיקאית, בובנאית ומורה לבובנאות ובלוניסטית מהראשונות בארץ. (מעצבן להיות מהראשונות, בהתחלה עד שזה נכנס, ואז כבר מתיאשים שניה לפני שזה נהיה מקובל..)חחח אמא שלך ריתמיקאית?
(ולא רוצה לאכזב אותך אבל אני לא עושה בלונים)
די את רצינית??אמא שלי ריטמיקאית, בובנאית ומורה לבובנאות ובלוניסטית מהראשונות בארץ. (מעצבן להיות מהראשונות, בהתחלה עד שזה נכנס, ואז כבר מתיאשים שניה לפני שזה נהיה מקובל..)
היא מלמדת פרטי ולימדה בהשתלמויות את לא מכירה עוד בובנאית בארץ?! אני מכירה לפחות 10...די את רצינית??את חייבת להכיר לי אותה!!! אני לא מכירה עוד בובנאיות בארץ איפה היא מלמדת?
אמא שלי ריטמיקאית, בובנאית ומורה לבובנאות ובלוניסטית מהראשונות בארץ. (מעצבן להיות מהראשונות, בהתחלה עד שזה נכנס, ואז כבר מתיאשים שניה לפני שזה נהיה מקובל..)
בכל ארץ.בירושלים?
בבית הספר שלי בעז"ה יהיה מורות ממש מעולות, מהראשונות בארץ... וכמובן התלמידות כולן משלנו... נפתח מיד אחרי החגים בעז"ה...אני עושה קורסים לכל הגילאים במגוון נושאים באמנות
ורוצה עכשיו ללמוד גם בבונאות- ולא רואה מידע איפה אפשר ללמוד בצורה מקצועית וחרדית
אפשר מספר של אמא שלך?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //