נכתב ע"י מנחם הלוי;424915:אני שואל בעיקר על מה דעתכם על
Nikon AF-S VR Zoom-Nikkor 24-120mm f/3.5-5.6G IF-ED
ועל
Nikon AF Zoom-Nikkor 24-85mm f/2.8-4D IF
נכתב ע"י מנחם הלוי;424915:אני שואל בעיקר על מה דעתכם על
Nikon AF-S VR Zoom-Nikkor 24-120mm f/3.5-5.6G IF-ED
ועל
Nikon AF Zoom-Nikkor 24-85mm f/2.8-4D IF
נכתב ע"י מנחם הלוי;424978:יעוד העדשה: לשרת אותי כעדשה עיקרית עד שיתאפשר לי לרכוש את ה-24-70 F2.8 של ניקון (כי עזרו לי להבין שרוב העדשות צד ג' לא יעזרו לי), ובהמשך כ'עוד עדשה' מהתיק.
בינתיים מבחינת להשתמש בה: בעיקר אירועים (לסוגיהם), ועיתונות.. ואדמו"רים מה שנקרא, כלומר צילום בתנאים לא תנאים ללא פלאש ובשקט (יחסי כמובן)
תקציב: אם אני משקיע את ה10,300 במצלמה היקרה (ואני כבר מבין שנכנס לי ג'וק לראש ואני לא יצא ממנו בלי D700...), אז נשאר לי ב'מזומן' עוד 3000 ש"ח בערך, ועם צ'קים אולי אפשר לגייס עוד איזה אלפיים...
נכתב ע"י צל99;425081:ולצלום בתנאי אור לא טובים גם 2.8 זה איטי מדי, תלך לכיוון ה1.4.
סיגמא 30 1.4 או 50 1.4 טובות מאוד ובמחיר סביר מאוד.
נכתב ע"י צל99;425082:ולצלום בתנאי אור לא טובים גם 2.8 זה איטי מדי, תלך לכיוון ה1.4.
סיגמא 30 1.4 או 50 1.4 טובות מאוד ובמחיר סביר מאוד.
נכתב ע"י מנחם הלוי;425181:לא יעזור לי כלום לגבי המצלמה, הבעייה היא שכבר נשרף הפתיל של קניית הD700... אין לי מה לעשות אני כבר נדפקתי במוח...
קיציר עדשות, האמת שכבר רציתי לפני חצי שנה לקנות 1.8 או 1.4 עד שגיליתי שהעדשות במחיר הזול ללא מנוע ועם זה כבר מגיע ל3000 +... אז לקנות עדשת 1.8 או 1.4 ביחד/אחרי D700 זה בכיוון.
אבל קיצער אף אחד לא ענה לי לגבי העדשה ששאלתי לגביה...
ולא לגבי איזו עדשה צד ג' תתאים לי...
נכתב ע"י מנחם הלוי;425391:הגעתי בכלל ל24-120 דרך צלם שיש לו שנים D700, ושאלתי אותו על עדשה זולה יחסית, הוא המליץ על זו, וסיפר שהוא קנה אותה לתקופת הפילם וכשקנה דיגיטלית שם בצד, וכשקנה D700 חזר אליה ומצלם בה מדי פעם ומרוצה, ושהוא מוכן למכור אותה ב2000 ובנסיעה הקרובה ממש לחו"ל הוא יקנה תדגם החדש שלה...
נכתב ע"י aiver;425555:אני רואה שאף אחד לא אומר לך את זה,אז אולי באמת כדאי שאני יהיה "הרע"..
בכסף שתחסוך בקניה של ה D300 לך תעשה קורס של יסודות הצילום .
כי אם אתה חושב שתוציא תמונות יותר טובות במצלמה ברמה גבוהה יותר,אתה טועה.
התמונות יצאו גרועות יותר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים