מגיע להם פרסומת יפה ומכובדת.אני עושה זאת כי המטרה חשובה לי. אני לא מקבלת אגורה עבור הפרסומות האלה ובכל זאת רוצה שלקוחות המוכנים לתרום מעצמם עבור כלות נזקקות, לפחות יקבלו פרסומת ברמה.
נכתב ע"י יעל;195402:מגיע להם פרסומת יפה ומכובדת.
גם בגלל התרומה וגם בגלל בעלת העסק.
הסגנון בגדים ששמת במודעה זה ממש לא הסגנון שיש שם במכירה,
במכירה יש סגנון יותר אלגנט/מחויט...
לגבי הצבעים, במודעה של המכירות שלה כפי שהיא פרסמה עד היום זה בגוונים בורדו קרם.
החגורות... זה לא בדיוק מה שמוכרים שם..
ובמקום הבגדים את יכולה לשים איזה פרח מרשים.
ויש לה כבר לוגו מוכר.. אז למה לשנות?
ותפני ל"גרפוטו" תוכלי לקבל את הלוגויים של שתי המכירות.
נכתב ע"י smeshi;195408:אז תעזבי את זה בינתיים ותחזרי מאוחר יותר...
מבחינתך מה שעשית יפה מאד
נכתב ע"י גינגית;195448:התייאשתי, אבל לא מהפרסומת.
נכתב ע"י אלינור;195510:דבר נוסף, יש פה תופעה שאני באופן אישי מאוד לא מסמפטת - אנשים שמעלים עיצוב משלהם אחרי כל מה שעמלת, אני מבינה שזה בא ממקום של רצון לעזור, אבל זה יכול להיות גם מאוד פוגע, לתשומת לב חברי הפורום...
אני מבינה שזה בא מכוונה טובה, אבל עדיין אני חושבת שזה לא לעניין, אדם השקיע כמה שעות טובות (או יותר) ובסוף בא מישהו ומראה לו "בדיוק" איך זה צריך להיות... אני הרגשתי עם זה לא נוח בשבילה,נכתב ע"י ariels;195614:תודה אלינור, באמת הארת את עיני
מצד שני, אני די בטוחה שגינגית לא נפגעה ממני, בסך הכל רציתי להציע דרך לפתרון הבעי'ה של 2 פרסומות באחת. לא להציע חלופות לעיצוב, אלא להעביר רעיון, ותו לא. אוקיי? לא שהיא אמורה לעשות כך, אלא רק לסבר את העין, כי הי'ה נראה לי שההסבר שלי אולי לא מובן.
לראי'ה - המראה הלא מושקע, הכותרת הדי טפשית ששמתי. קצת קשה לקרוא לזה "עיצוב משלהם" כשזה לא ממש עיצוב...
אולי מחר או עוד שבוע או עוד חצי שנה מישהו יכנס לאשכול הזה ויראה את ההצעה לפתרון וילמד מזה משהו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים