יש איזשהו בעיה בתיק?אשמח לחוות דעת מקצועית, זהו מיחזור על משכנתא קיימת. יתרה לסילוק היא 645 K
בנוסף אני רוצה לקחת 400 K לערך עבור שיפוצים.
זוהי ההצעה שקיבלתי.
יש מה להוריד?
לשנות תמהיל?
תודה לעונים.
צפה בקובץ המצורף 1110959
שיפוצים באותו בנק? או שאת השיפוצים הוא לוקח לבנק אחר???אשמח לחוות דעת מקצועית, זהו מיחזור על משכנתא קיימת. יתרה לסילוק היא 645 K
זוהי ההצעה שקיבלתי.
יש מה להוריד?
לשנות תמהיל?
תודה לעונים.
צפה בקובץ המצורף 1110959
לא.יש איזשהו בעיה בתיק?
דרוג אשראי נמוך?
יכולת החזר נמוכה?
באותו בנקשיפוצים באותו בנק? או שאת השיפוצים הוא לוקח לבנק אחר???
זה צילומי מסך מסמארט.אשמח לחוות דעת מקצועית, זהו מיחזור על משכנתא קיימת. יתרה לסילוק היא 645 K
זוהי ההצעה שקיבלתי.
יש מה להוריד?
לשנות תמהיל?
תודה לעונים.
צפה בקובץ המצורף 1110959
תהיה בטוח שהיועץ שלך עשה עבודה מצוינת.באותו בנק
הפריים יקר מאוד!לא.
למה?
לפעמים יש תחושה שהבנאדם לא מספיק עשה.תהיה בטוח שהיועץ שלך עשה עבודה מצוינת.
חוץ מזה למה נראה לך שאנחנו יותר טובים לך מהיועץ שלך???
לכמה אפשר להגיע? בערךהפריים יקר מאוד!
יש לך 2/3 מהמשכנתא בפריים.
לדעתי אפשר להשיג הרבה יותר טוב.
הצעתי לך, שאם אתה לא סומך על היועץ שלך אז פשוט תעזוב אותו, יועץ משכנתאות זה תפקיד שבו אתה חייב לסמוך עליו בצורה מוחלטתלפעמים יש תחושה שהבנאדם לא מספיק עשה.
פריים נקי או פריים +0.25 בערך.לכמה אפשר להגיע? בערך
למה ?!הצעתי לך, שאם אתה לא סומך על היועץ שלך אז פשוט תעזוב אותו, יועץ משכנתאות זה תפקיד שבו אתה חייב לסמוך עליו בצורה מוחלטת
אנסה להסביר.למה ?!
נשמח להסבר ?
יש בזה מן האמת,אנסה להסביר.
משכנתא היא עסק מורכב, וקשה מאד לכמת בצורה מתמטית תמהיל טוב, זה תלוי בהמון משתנים ובעיקר דבר דינמי, לכן קשה מאד לבחון עבודה של יועץ (זו דרך אגב הסיבה שאני לא מסכים להגיב פה על עבודות של יועצים אחרים כמו שהסברתי פה באריכות בעבר), האם הוא עשה את הכי טוב שאפשר עבור הלקוח.
המשתמע שיועץ משכנתא צריך לקחת על בסיס המלצות, ומהרגע שהפקדתם בידיו את העסקה כמעט הכי משמעותית שתעשו בחיים שלכם, לסמוך עליו בעיניים עצומות, אחרת אין לדבר סוף.
אני מבין את הגישה.יש בזה מן האמת,
מצד שני כשהלקוח אומר אמן לכל הצעה וכל תמהיל שהיועץ מביא לו, אין ליועץ את הדרייב המקסימלי להשיג לו משכנתא זולה,
והרי גם היועץ צריך לתת לבנק את הפינוקים שלו, קרי, לקוח תמים שאפשר לדפוק לו ריביות גבוהות,
לכן אולי מבחינת תמהיל צריך לסמוך על היועץ אך בריביות אם היועץ רואה שהלקוח טיפ טיפה מברר ומעמיד את המקצוענות שלו למבחן , אפילו במעט, פסיכולוגית הוא ישקיע יותר מאמץ במ"מ להשגת ריביות טובות.
(אינני אומר שיועץ רוצה לדפוק ח"ו לקוחות, אני מדבר ברמת התת מודע, האם הוא 'יתאבד' בשביל הלקוח או לא.)
מממש לא מסכים. אבל מבין את המחשבה שלך. מהצד גם הייתי חושב ככה. מתוך המקצוע אין לך מושג איזה תחרות יש מי מביא ריביות יותר טובות.יש בזה מן האמת,
מצד שני כשהלקוח אומר אמן לכל הצעה וכל תמהיל שהיועץ מביא לו, אין ליועץ את הדרייב המקסימלי להשיג לו משכנתא זולה,
והרי גם היועץ צריך לתת לבנק את הפינוקים שלו, קרי, לקוח תמים שאפשר לדפוק לו ריביות גבוהות,
לכן אולי מבחינת תמהיל צריך לסמוך על היועץ אך בריביות אם היועץ רואה שהלקוח טיפ טיפה מברר ומעמיד את המקצוענות שלו למבחן , אפילו במעט, פסיכולוגית הוא ישקיע יותר מאמץ במ"מ להשגת ריביות טובות.
(אינני אומר שיועץ רוצה לדפוק ח"ו לקוחות, אני מדבר ברמת התת מודע, האם הוא 'יתאבד' בשביל הלקוח או לא.)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים