מאד עזר לי החוזה שלך.אני רואה שהרבה מבקשות
מעלה פה לטובת הכלל.
שימו לב שמדובר בחוזה-הצעת מחיר להפקת סרטון תדמית
חלק מהסעיפים מתאימים גם לעריכת וידיאו
---------
לכבוד______
הפקת סרטון תדמית עבור _______
פירוט כלל העבודה הנדרשת:
א /// כתיבת תסריט
ב /// יום צילומים
ג /// שליחת התסריט לקרינות
ד /// עריכת החומרים
דרכי הבאה ותנאי התקשרות:
+ החומרים יועברו ללקוח באמצעות המייל.
+ תהליך העבודה יתבצע מול איש קשר אחד- ________
+ הלקוח יאשר את התסריט טרם תחילת תהליך העבודה בפועל, כל שינוי בתסריט לאח"כ יחויב בחיוב נוסף.
+ לאחר קריון הטקסט, קובץ הקרינות ישלח ללקוח לאישור, לא תנתן אפשרות לשינוי מהותי בטקסט.
+ לאחר קבלת סקיצה ראשונה לסרט, על הלקוח לאשר ולשלוח רשימת תיקונים במייל, במידה ויש.
+ תיקונים אחרונים יתקבלו לאחר קבלת הסקיצה השניה.
+ סקיצות נוספות לבקשת הלקוח, מעל המסוכם , יחוייבו בחיוב נוסף.
+ חובת הגהה מילולית על הלקוח לאורך כל הדרך.
+ זכויות היוצרים על צילומי הוידיאו והקליפ המוגמר שייכים ל"____" ויהיו כפופים אלי.
+ הצעה זו הינה אישית ואינה ניתנת להעברה, תוקף ההצעה לחודש, תאריך כתיבת ההצעה _______
(פה זה התמחור)
חבילה “______-”
כתיבת תסריט ____________
סטוריבורד. _____________
יום צילום- ___________
מוגבל ליום צילום אחד
עד חמש שעות
קריינות מקצועית, ע“י קריין גבר _________
עריכת הצילומים ואנימציה ___________
עריכת פס קול ____________
כל חריגה/תוספת/שינוי תחויב בתשלום נוסף.
סה”כ..........................................____________ ש”ח
חתימה הלקוח________
חסרה לי התייחסות להגנה על אילוצים- מחוייבות שלי ללקוח או הלקוח אלי.
מה קורה אילו אחד מהסעיפים לא קויים ועדיין הלקוח מעוניין שנמשיך כמו למשל:
לא העברתי את החומר בזמן/ לא קיבלתי חומרים כפי שסוכם וכד'
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים