נכתב ע"י גיטי 123;2228164:
נכתב ע"י דודי;2228143:האם נטפרי באישור גדולי ישראל כמו נתיב?
לא כדאי להעיר את הדובים...נכתב ע"י מירי;2228187:איזה אישור גדולי ישראל יש לנתיב???
נכתב ע"י GV;2228171:חבל שאין משהו יותר מוסמך, לדעתי זה מה שגורם לאנשים לא לעבור....
נכתב ע"י פינת המבקר;2228274:בבקשה מכל מעריצי נטפרי, נא לא לזלזל בהסכמות הרבנים.
זה הפרמטר הכי משמעותי!
אתה יכול לטען שזה כבר לא רלוונטי. ייתכן.
אבל להגיד שההסכמנות של הרבנים-לא קובעות.
תמהני...
מי יכול להרים את הכפפה. ולכתוב לי את המחירים בנטפרי?
הקישור חסום לי
תודה
זה הפרמטר הכי משמעותי!
אתה יכול לטען שזה כבר לא רלוונטי. ייתכן.
אבל להגיד שההסכמנות של הרבנים-לא קובעות.
תמהני...
הקישור חסום לי
תודה
נכתב ע"י עקיבא1;2227758:יש אופציה לרשימה לבנה בנטפרי?
זה הפרמטר הכי משמעותי!
אתה יכול לטעון שזה כבר לא רלוונטי. ייתכן.
אבל להגיד שההסכמות של הרבנים - לא קובעות.
תמהני...
הקישור חסום לי
תודה
נכתב ע"י רבנים;2227514:גם לחבר שלי זה קרה, אבל עם יוטיוב, כשהוא התקשר אליהם הם טענו לו שהוא שינה הגדרות וכאלה, אבל לא מיניה ולא מקצתיה, הוא לא נגע כלום פשוט פאשלה שלהם: וכמובן עם תשובה מיתממת: מה??? זה פעם ראשונה שזה קורה לנו!
הם לא תיקנו את התקלה, והוא חסם את הכל חוץ ממייל.
תעשה משהו....
נכתב ע"י רמה פלוס;2227945:כמו שאתרוג חוסמים את מג'יקוד...![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים