- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ronitg;2361700:לא לקנות בגדים או שום דבר אחר לפני שהתינוק נולד
אמא שלי (ילידת חו"ל) טוענת שזה בא מהגויים.
(אנחנו יהודים מאמינים בני מאמינים, שהכל יעבור בשלום ויולד ילד בריא ושלם)
חני
נכתב ע"י 548404;2361545:לא לצלם תינוק עד גיל חודש.
נכתב ע"י מיכל8;2359873:אסור לעבור על תינוק - זה יפריע לו בגדילה, אם עברו- אז לעבור בחזרה/------
נכתב ע"י ריבי ק;2359884:1. לא לתת לתינוק להסתכל במבט למעלה (מי שאמרה לי זאת הסבירה ש"זה עלול לגרום לעיניים להיתפס למעלה ולגרום לפזילה חמורה"....)
2. לא לתלות כביסה ב40 יום הראשונים של התינוק בחוץ,
לא לצאת עם התינוק ב40 יום הראשונים
נכתב ע"י Rocks;2359918:לא לתת לאכול דג לילד לפני שהוא אומר את המילה "דג"
עוד גרסה להנ"ל -לפני שאומרים 3 מילים
והסיבה, הדג לא יכול לדבר, שהילד לא יהיה אילם
והסיבה האמיתי שאני חושבת- לדגים יש עצמות!
נכתב ע"י שירי12;2359928:לא להושיב תינוק לפני שהוא יודע לשבת לבד.
נכתב ע"י חוי ג;2360443:לא לתת דבש עד גיל שנה
נכתב ע"י נוי;2361067:צרחות של תינוק- מפתחות לו את הריאות
כשתינוק מחייך בשנתו- זה בגלל שהוא רואה לא... לא מלאכים- שדים.
אין בזה בעיה הלכתית.נכתב ע"י ronitg;2361700:לא לקנות בגדים או שום דבר אחר לפני שהתינוק נולד
נכתב ע"י מה הענינים;2362202:3. אם האמא מרגישה משהו על התינוק שלה, וכולם מסביב אומרים אחרת, שתאמין לתחושות שלה בעצמה, כל אמא קיבלה את החושים לגבי הילדים שלה.
נכתב ע"י אשר כותבת;2362290:תקווה את מאמינה לקטע של הדגים?
כי בדיוק השבת נתתי לבת השמונה חודשים לטעום![]()
והיא רק אומרת אבאבבבבבבבבאאא ואממממממאאאאא וטאטאטאטטאטאטאאאאאאא
אז הפעם נצטרך קלינאית תקשורת?
ברצינות- יש לזה מקור?
אז הפעם נצטרך קלינאית תקשורת?
ברצינות- יש לזה מקור?
שמעתי על משוגעים שנותנים לילד לטעום מהמצקת של הסיר, כדי שידבר מהר.
אצלנו היו אומרים שמי שאוכל מהסיר, ירד גשם ביום חתונתו.
מעניין שאצלי ואצל כל אחיי ירד גשם ביום החתונה.![]()
נכתב ע"י GRN;2362448:גם אני ארגיע אותך, שאני מביאה דגים מהרגע שמתאים, ואין לי ילדים מגמגמים, ב"ה
ולגבי לאכול מהסיר, אהממ ובכן אכלתי לא פעם, והתחתנתי בקיץ![]()
נכתב ע"י נחמדת;2362351:שיניים שבוקעות בגיל מאוחר חזקות יותר...
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2362487:ג"כ שטויות.
אני מכירה מקרוב מאד אישה שעד גיל שנתים לא צמחה לה אפילו שן אחת. וכולם הרגיעו את אמא שלה - שיהיו לה שינים חזקות.
כשהיתה כבת ארבעים, כבר לא היתה בפיה שן אחת של עצמה (רק תותבות ושתלים. והיא אומרת שהיא יכולה לעמוד שבוע על הבמה ולהרצות כמ סבל סבלה מהשינים שלה.
לעומת זאת - יש לי אחיינית שבגיל שלושה חודשים כבר צמחה לה שן - ויש לה ב"ה שינים יפות וחזקות!
חני
נכתב ע"י מלי;2360782:ואם כן תעמוד כך ירד גשם בחתונה שלך....
זה הגיוני. שיניים שבוקעות בגיל צעיר חשופות יותר למזיקי שיניים (הנקה לפני שינה/בקבוק). ומדובר כמובן רק על שיני חלב.נכתב ע"י נחמדת;2362351:שיניים שבוקעות בגיל מאוחר חזקות יותר...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים