למה הרווח הלבן הענק בדף הביתשיניי והוספתי עוד כמה דברים (תראו לבד)
מחכה לחו"ד (באמת דחוף לי חו"ד )
הנה הכתובת
ולמה לא להעתיק עיצוב חדשני מאתרים בני זמננו? (הן בפונטים הן בצבעים והאפקטים)כי את דף הבית עדיין לא גמרתי. אני עדיין חושב מה לשים שם.
חוץ מזה...
יש עוד ביקורת? (תודה רבה על הביקורת הנוכחית.)
אין בעיה, אנסה לשנות את הצבעים והפונטים. אבל את העימוד של האתר לא אשנה. לדעתי זה יפה, וגם מקצועי.ולמה לא להעתיק עיצוב חדשני מאתרים בני זמננו? (הן בפונטים הן בצבעים והאפקטים)
אני עדיין חושב.אין בעיות........... עכשיו זה הרבה יותר טוב
יש עדיין הרבה עוד על מה לעבוד
מה קורה במקום הריק???
אני ממליץ שמקום שאתה עדיין לא יודע מה לעשות אתו פשוט תבטל אותו, תמיד תוכל להחזיר אותו בחזרהאני עדיין חושב.
למישהו יש המלצות?
לדוגמא מספר עבודות ולקוחות, אני לא יכול. בגלל שאני מתחיל. (יחסית)
מקצועות?
תביאו רעיונות...
ברגע שאין בו כלום, זה ממש כמו שביטלתי אותו.אבל ברגע שזה העמוד הראשי אין אפשרות לבטל אותו!אני ממליץ שמקום שאתה עדיין לא יודע מה לעשות אתו פשוט תבטל אותו, תמיד תוכל להחזיר אותו בחזרה
איני איש מקצוע, אבל אוהב את השינוי.תיכנס רגע לאתר, ותראה את התפריט הראשי, תגיד מה אתה אומר...
תודה
כן. אשמח אם תעזרו לי. כי אני לא מצאתי משהו שאמור להפריע לו להיטען. אולי זה האחסון.. אבל אני בקושי משתמש עם java (ברוב העמודים בכלל לא.)איני איש מקצוע, אבל אוהב את השינוי.
באודות יש מקום לעריכה לשונית של הניסוח.
יש לי בעיה עם הטעינה, לוקח לו הרבה מאוד זמן לטעון את האתר. לא יודע מה מפריע שם. גם אצלך זה ככה?
לא עשיתי כלום. כנראה בפעם הראשונה שנכנסים לאתר, זה טוען לאט. ואם נשארים שם, ועוברים עמודים או מרעננים את העמוד, אז זה טוען מהר...טוען מהר.
מה שינית שם?
אני עדיין חושב מה לשים שם. לדעתי התמונה לא נראית טוב. אז הורדתי אותה.התקדמות ממש יפה רואים שעבדת על זה
רק שאלה קטנה
זכור לי שבעמוד הראשי אמור להיות איזשהי תמונה
משום מה אין שם כלום עכשיו - כלומר העמוד ריק??!
עוד משהו
לוקח לאתר זמן להיטען מכיוון שהתמונות מאוד!! כבדות
אז לדעתי כדאי להוריד את המשקל שלהם בדחיפות
בהצלחה!
אם זה קשור לכובד התמונות זה הגיוני שהתמונות נשארות באיזה מטמון. אז נוכל לבדוק ע"י שננקה את המטמון ונרענן עמוק.לא עשיתי כלום. כנראה בפעם הראשונה שנכנסים לאתר, זה טוען לאט. ואם נשארים שם, ועוברים עמודים או מרעננים את העמוד, אז זה טוען מהר...
(תקן אותי אם זה לא היה ככה אצלך..)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים