הייתי משאיר את הרגליים של התינוק מחוץ לפריים. חשוב שהחיתוך לא יהיה צפוף מדי.נכתב ע"י 1020;927954:מה אתם אומרים איך יהיה הכי נכון לקרופ?
קודם כל תודה !נכתב ע"י דבושינקה;928037:סוף סוף רואים תמונה שלך, אוהאו!
אכן נוי צודקת זה פשוט קשה לצלם משפחה, כשכולם מחיכים ואף אחד לא פוזל.
יצא לך10 החיוכים המבטים. 0אגב על מה הם יושבים?)
כיוני התאורה טובים רק נראה לי קצת שרוף מהתאורה מצד שמאל.
אני מחכה למייל...?
מענין אני משתמשת בשתי מקורות אור !סופטבוקס מימן ומטריה לבנה משמאלנכתב ע"י msphoto;928086:יפה, ובגלל שזה יפה יש לי הערות.. :
התאורה השמאלית לא מדוייקת, נראה שהמטריה קרובה מידי, ושמאלה מידי.
נראה שצילמת עם מקור אור אחד בשמאל ורפלקטור בימין, ובגלל שהרפלקטור לא החזיר מספיק אור - קרבת את הפלאש יותר.. עדיף להשתמש ברפלקטור גדול יותר / בוהק יותר או ב2 מקורות אור קדמיים.
מאוד חסרה תאורת שיער מאחור, אין הפרדה טובה מהרקע.
הייתי מצפה לחדות גבוהה יותר בצילומי סטודיו.
הקומפוזיציה בעייתית, חלל שחור גדול מידי בימין העליון. תמיד כדאי לצלם קצת יותר רחב כדי לאפשר קרופים מדוייקים ביישוב הדעת.
הקרופ שהעלית משפר את הקומפוזיציה.
בהצלחה
נכתב ע"י 1020;928369:מענין אני משתמשת בשתי מקורות אור !סופטבוקס מימן ומטריה לבנה משמאל
ישל י בינתים רק שני מקורות אור!מה לדעתכם היה עדיף אחד קדמי ואחד אחורי או שתיהם קדמי?
בקומפוזיציה אני קצת מסתבכת .יש אולי טיפים שיכולים לעזור?
בכלאופן תודה לכם ולכולכם על ההערות הבונות
דרך אגב מה קורה עם המשדר?אני עדין צריכה אותו!ולא יוצא לי להגיע לאזור
נכתב ע"י דבושינקה;928415:על מנת להרויח כמעט את הכל, אני משתמשת מצד שמאל בסופט בוקס ב45 מעלות בערך ומעמידה יותר לכיוון האמצע שרוב הפרצופים של המשפחה 'יכנסו' ומצד ימין אני שמה את המטריה די גבוה כמעט ב90 מעלות קצת מהצד.. וכך אני מרויחה תאורת שער ותאורה מהצד השני.
כך למדנו בשיעור צילום על רקע שחור(עכשיו אני נזכרת שלא ההית)
נכתב ע"י msphoto;928416:לא הבנתי איך התאורה שתיארת יוצרת תאורת שיער (אחורית)
למה לא לשים פלאש מאחור עם כוורת או כל פתרון קל אחר?
אני נזכרת!היתי אז......נכתב ע"י דבושינקה;928415:על מנת להרויח כמעט את הכל, אני משתמשת מצד שמאל בסופט בוקס ב45 מעלות בערך ומעמידה יותר לכיוון האמצע שרוב הפרצופים של המשפחה 'יכנסו' ומצד ימין אני שמה את המטריה די גבוה כמעט ב90 מעלות קצת מהצד.. וכך אני מרויחה תאורת שער ותאורה מהצד השני.
כך למדנו בשיעור צילום על רקע שחור(עכשיו אני נזכרת שלא ההית)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //