- הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד מניסיונכם.
רשום שהמספר הכי נמוך הוא 0.8,
האם מתאים לעשות עם זה פס עורף ופס זקן?
כן!, לא כמו סכין גילוח אבל אני חושב שזה ברמה די מספקת. ואגב זה מכונת התספורת הכי מקצועית ברמה הביתית של פנסוניק.פליזזז![]()
כמה זמן אפשר להשתמש בכל הטענה?בגדול יש שני ברזלים (זיזים קטנים ) צריך לעקם אותם כלפי מעלה וכמו כן ליישר את העקומה של הברזל אם הובן הובן ואם לא אפשר לפנות באישי
לי במקרה יש שני סכינם מצ"ב תמונה של 0.8 ושל השני שהוצמד
בהצלחה מכונה מעולה
צפה בקובץ המצורף 362589 צפה בקובץ המצורף 362590
תודה רבה! אז אפשר להשתמש תוך כדי שזה נטען?@pnina912100 בגדול זה תלוי בזמן ולא בראשים, הטענה מלאה מספיקה לבערך שעה פעולה רציפה, אך תמיד ניתן להשתמש גם דרך כבל, וכמו"כ להטעין בין לבין.
כן, שוב אני מדבר על הדגם 1611, מומלץ מאוד לצפות בסרטון האמצעי שמובא למעלה, יש שם מידע רב!תודה רבה! אז אפשר להשתמש תוך כדי שזה נטען?
תודה רבה!כן, שוב אני מדבר על הדגם 1611, מומלץ מאוד לצפות בסרטון האמצעי שמובא למעלה, יש שם מידע רב!
האם העיקום של הסכינים לא עלול להרוס אותם? האם אפשר לעשות את זה גם בדגם 1411?בגדול יש שני ברזלים (זיזים קטנים ) צריך לעקם אותם כלפי מעלה וכמו כן ליישר את העקומה של הברזל אם הובן הובן ואם לא אפשר לפנות באישי
לי במקרה יש שני סכינם מצ"ב תמונה של 0.8 ושל השני שהוצמד
בהצלחה מכונה מעולה
האם קניתם את זה בסוף? ואם כן, מה המסקנה לגבי מה ששאלתם פה?אשמח לחו"ד מניסיונכם.
מה המחיר שלה בארץ ובחו"ל?לבעלי יש, מאד מרוצה.
אומר שזו המכונה הכי טובה שהשתמש בה, בלע"ה כבר 7 שנים יש לו אותה
ועדיין עובדת מעולה.
הוא אמר שזה לא מסדר את הפס בצורה הכי חלקה שיש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים