תגיש לחבר שזה פצצה של ריביות.סכום-1,200,000
להרחבה
400,000- קל"צ-4.79 [30 שנה]
800,000-מל"צ-4.86 [30 שנה]
(בפועלים)
כמה הסיכוי לשפר?
נ.ב.
שואל בשביל חבר
מכיר יועץ שיכול לשכנע את הבנק שזה לדיורסכום-1,200,000
להרחבה
400,000- קל"צ-4.79 [30 שנה]
800,000-מל"צ-4.86 [30 שנה]
(בפועלים)
כמה הסיכוי לשפר?
נ.ב.
שואל בשביל חבר
הרחבה זה לדיור- מה יש לשכנע?מכיר יועץ שיכול לשכנע את הבנק שזה לדיור
יוסי פרנקל
אצלי במיחזור שינו מהרחבה לדיור וקיבלתי יותר זול במזרחי 4.5 מלצ 4.7קלצהרחבה זה לדיור- מה יש לשכנע?
אצלנו בבסיס היה הרבה יותר גרוע הריביותלנו, עכשיו לקחנו משכנתא דרך יועץ שנחשב תותח
ואני בהלם הריביות הרבה יותר גבוהות!
מדובר על משכנתה של 550,000 להרחבת דירה ושיפוצים . לא בהיתר.
נתנו לנו- קל"צ- 5.2
מל"צ- 5.1
האם יכול להיות שהיועץ בכלל לא עבד בשבילנו ויכולנו לקבל פחות?????????
בעיקרון אין להשוות שיפוץ (שזה לכל מטרה) לדיור והרחבה (בהיתר)לנו, עכשיו לקחנו משכנתא דרך יועץ שנחשב תותח
ואני בהלם הריביות הרבה יותר גבוהות!
מדובר על משכנתה של 550,000 להרחבת דירה ושיפוצים . לא בהיתר.
נתנו לנו- קל"צ- 5.2
מל"צ- 5.1
האם יכול להיות שהיועץ בכלל לא עבד בשבילנו ויכולנו לקבל פחות?????????
לא נכון. חייבים את ההיתרים בניה כדי שזה יהיה הרחבהמישהו אמר לנו שבבנק לאומי לא מתייחסים האם יש לבניה היתרים או לא.
\זה נכון?
מעצם המיחזור בעיקר.אצלי במיחזור שינו מהרחבה לדיור וקיבלתי יותר זול במזרחי 4.5 מלצ 4.7קלצ
יכול להיות מעצם המיחזור ולא משינוי השם
מוזרסתם כך היום הייתי היום בבנק א' בשביל משכנתא להרחבה. ב' בשביל מחזור של חלק מהמשכנתא שבבנק אחר,
והייתי בטוח שבגלל שזה דרגה שניה [כיון שיש לי בבנק אחר, ואולי גם בגלל שזה הרחבה] אז התנאים שלי יהיו פחות טובים,
אולם לשמחתי הבנקאית אמרה שיש הוראה חדשה של בנק ישראל שזה לא מגרע בתנאים
מישהו שמע משהו כזה?
לא, פשוט אמרה שזה שיש לי שעבוד ראשון לבנק אחר לא יגרע בתנאים בכללמוזר
אולי התכוונה לרפורמה
לא שמעתי כזה דברלא, פשוט אמרה שזה שיש לי שעבוד ראשון לבנק אחר לא יגרע בתנאים בכלל
זה נחשב ריביות בסדר גמור לשיפוץיש לנו מה לעשות כרגע כדי להוזיל?
ובאופן כללי האם נחשב ריביות סבירות לשיפוץ?
שיפוץ זה גם דיור בהגדרותבעיקרון אין להשוות שיפוץ (שזה לכל מטרה) לדיור והרחבה (בהיתר)
אבל לא להסתמך עלי כי אני לא בתחום
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //