- הוסף לסימניות
תודה רבה. אין לדעת. זה קונספט חדש למוצר וזה צריך לעבור מספר אישורים. השאלה אם זה מוצר שנראה מספיק חדש ומושך...נכתב ע"י אביגדור;178011:רעיון יפה מאוד
השאלה איך ייראה המוצר הסופי.
ושוב תודהנכתב ע"י אביגדור;178223:לי היה
ואמרתי
![]()
אני מעצב דמויות, לגבי הרמה אין לי ממש תשובה, מצטערנכתב ע"י n_eli;178226:יש לי יותר שאלה מאשר הערה!
אתה מעצב גם דמויות כמו אילו? בכזו רמה?
פו וטייגר? אני עיצבתי את הקנבסים ואת הדף הקטלוגי אבל הדמויות הן של דיסני.נכתב ע"י n_eli;178231:בא נשאל ככה הראת בפורום "פרסום" אם אני לא טועה דמות של דוב ונמר אתה עיצבת את זה?
תודה רבה. הדרישה היא שיראו את המוצר בצורה מלאה. אני החלטתי לעצב את הפרונט של הקופסה בצורה שקופה במקום לשים שם תמונה של המוצר, אבל יש מצב להגדיל טיפה את הדמות. תודהנכתב ע"י miri;178236:מדהים! וחדשני לטעמי, רק אולי כדאי להעלות יותר את הדמות הצבעונית שיראו ממנה יותר ופחות את הקנווס שרואים אותו בשלמות בצד וכך תהיה יותר צבעוניות.
תודה רבה. בעז"ה זה יהיה בדיוק במידה ומלא כמעט עד הסוף. כרגע עבדתי בלי מידות אמיתיות כיוון שהדחיפות הייתה לגבי הקונספט. ברגע שתהיה תשובה לגבי הקונספט נתחיל במידות, בחישובים ובכל הפרטים הקטניםנכתב ע"י Deena;178395:מאד יפה (הדמות היא של TOY STORY... אך ברק09 אכן מצייר בצורה מדהימה)
הקונצפט יפה מאד וגם מתאים ביותר לדיסני
רק שאלה: הקופסא נראית גדולה מאד לעומת 3 קנווסים בסה"כ... האם זה לא יראה ריק מידי בפנים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים