נכתב ע"י אז מה;811118:רכשתי בפרוגא סורק בכלום כסף,
כינוי חיבה לפרוג, כולהנכתב ע"י בנימין41;811258:מה זה פרוגא? מישהו מתנדב להסביר לי?
סורק, אולי?נכתב ע"י pc com;811180:אני לא מבין מה אתה רוצה עוד בשביל כלום כסף?
תודה תודה!נכתב ע"י NIVDFB;811158:לחצן ימני על מחשב, מאפיינים, מנהל ההתקנים, יש משהו עם סימן שאלה צהוב? הסורק מזוהה רק בעייתי או שלא מזוהה? אם הוא מזוהה ונרשם שיש לו בעיה לחיצה כפולה תראה מה הבעיה, ויש שם אפשרות לעדכן מנהל התקן דרך האינטרנט.
לנסות ולעדכן.
בהצלחה.
זה מה שעשיתי, ולא הלך.נכתב ע"י pc com;811503:בהתקן של הסורק, תן לו לבחור בדיסק שהכנסת, שיתפוס את הדרייבר של הסורק, או עושים ידני
לא הבנתי?נכתב ע"י pc com;811503:תצטרך להשתמש בתוכנה של המחשב בשביל הסריקה
המחשב 64. איך אדע מה הדיסק? יש לציין שמדובר בסורק ישן-ישן... (אבל במצב טוב)נכתב ע"י pc com;811503:עם המחשב הוא 64 ביט והתכנה של הדיסק הוא 32 ביט, זה לא יעבוד גם ידני, כיון שבתוך הדרייבר כתוב 32 ביט
גם אני מנותבת... מישו יכול לחפש לי, בבקשה?נכתב ע"י NIVDFB;811744:בקיצור אתה צריך דרייבר של הסורק של 64 ביט ולוינדוס 7.
בשביל זה צריך לחפש באתר של היצרן אש יש דבר כזה לסורק המדובר. הייתי מחפש רק שאני מנותב ב"ה.
נכתב ע"י אז מה;811721:זה מה שעשיתי, ולא הלך.
לא הבנתי?
המחשב 64. איך אדע מה הדיסק? יש לציין שמדובר בסורק ישן-ישן... (אבל במצב טוב)
איזה פתרון למשל?נכתב ע"י pc com;811766:אז כאן מתחיל הבעיה, שהוא 64 ביט ולא 32 ביט
התוכנה של הסורק הוא 32 ביט, אז צריכים לחפש פתרון
נכתב ע"י אז מה;811869:נראה לי... זה מה כתוב עליו.
![]()
אם לא הובנתי אז רשמתי לעיל שאין דריבר מתאים.... לדגם הנ"ל קיימים דריברים רק לxp ומטה...נכתב ע"י אז מה;811757:גם אני מנותבת... מישו יכול לחפש לי, בבקשה?
שוב, הדגם: UMAX ASTRA 4600
בבקשה...
נכתב ע"י עשרים ושתים;811963:אם לא הובנתי אז רשמתי לעיל שאין דריבר מתאים.... לדגם הנ"ל קיימים דריברים רק לxp ומטה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים