- הוסף לסימניות
אולי הסוגר השמאלי השתרבב בטעות, וכל כוונתה היתה לשים נקודתיים, כפי שמתבקש מבחינה דקדוקית:
לשאלות, פרטים והזמנות:
פלונית, 000-0000000.
לשאלות, פרטים והזמנות:
פלונית, 000-0000000.
נכתב ע"י אפכא מסתברא;2226053:אולי הסוגר השמאלי השתרבב בטעות, וכל כוונתה היתה לשים נקודתיים, כפי שמתבקש מבחינה דקדוקית:
לשאלות, פרטים והזמנות:
פלונית, 000-0000000.
נכתב ע"י ckuh;2224551:רציתי להעלות את המודעה לכאן בשביל לעורר דיון, שאני חושבת שהוא נצרך לכל בעל(ת) עסק, ונותני שירות.
אבל מכיון שאני חוששת שאולי בעלת המודעה חברה כאן, לא רוצה להעלות גם בטשטוש שם ומספר טלפון. (אם בכל זאת את מזהה את עצמך וזה מפריע לך, תגידי ואסיר את האשכול).
לענייננו:
פורסמה במקומון מודעה למעצבת. יפהפייה באמת. מרשימה, עדינה, מעוצבת יופי. ברורה ובהירה. האמת? השתכנעתי.
ואז יחסית למטה כתוב כך:
לשאלות, פרטים והזמנות
פלונית, 000-0000000.
ואני שואלת את עצמי: למה היא שמה כאן סמיילי מחייך? מה הוא בא לבטא? מה הוא בא לומר?
מה נראה לכם?
אל תשכחו שהסמיילי נמצא כאן במה שאוהבים לקרוא לו "הנעה לפעולה" ובכל מקרה, בשלב בו הלקוח הפוטנציאלי החליט להתקשר.
מה הוא בא לסמל?
מחכה לניחושים שלכם. התשובה האמיתית פחות רלוונטית, כי עם כל הכבוד לכוונות המפרסם - הפרשנות של הקורא היא זו שתופסת בשורה התחתונה ובקופה.
נכתב ע"י מלפפון;2224660:הוא מראה שיש לנותן השרות חוש הומור קליל, ויש עם מי לדבר.
נכתב ע"י קלרינט;2226288:אחרי המילים: "כל סוגי התיקונים" תמצאי את אדוןהמדובר.
אני הוספתי את זה כי רציתי להעביר תחושה כנ"ל:
אשמח לשמוע את חוות דעתך / דעתכם
האם להוריד או להשאיר
כי בנתיים עוד לא ראיתי מסקנה גורפת כאן באשכול![]()
נכתב ע"י שפריץ;2226087:
איך השתרבב בדיוק הסימן המתאים ליצור סמיילי, ולא השתרבב כל סימן אחר, שונה ומשונה ככל שיהיה?!...
אם לשייך את הסמיילי למילה הזמנות - אז גם אני מסכימה עם זהנכתב ע"י spich;2230740:למרות שאיני יוצאת הונגריה, אני זורמת מאד בטבעי ונהנית מכך...
לדעתי הקריצה הזאת באה לומר באופן מחויך: אל תשארו בשאלות ובפרטים, תעברו להזמנה...
מי שיודע כמה זמן ממלאים אנשים עם "קלוצ' קאשעס" ובסוף לא מזמינים, אז בבקשה, אם אתם לא מתכוונים להזמין : ) ...
נכתב ע"י brod;2235485:תנו לתוצרים לדבר![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים