מה אמרו? מה הבעיה?המחשב שלי הלך, ויש לי הרבה חומר יקר וחשוב לי מאוד! מכונן שלחתי כבר לשני אנשי מחשבים ולא הצליחו.
השאלה אם יש תקווה אולי למישהו להמליץ על מישהו שאולי כן יצליח לחלץ לי את החומר?
תודה רבה מראש.
מה הבעיה של מה? של המחשב? אין שהוא הלך פשוט התקלה הייתה שהדלקתי את המחשב כל שולחן העבודה נעלם הכונן שיש לי את כל החומר לא נפתח. אז הטכנאי הביא מחשב ואמר שיחלץ את החומר המכונן א כל שולחן העבודה והכונן. אבל למעשה הוא לא הצליח וטכנאי נוסף לא הצליח והלכתי לחנות נוספת בב"ב שהמליצו לא זוכרת את שמה ולא צלח.מה אמרו? מה הבעיה?
חנות? טכנאי? משהו שהיה מסובך?אני שחזרתי אצל אבי כהן מבני ברק.
והייתי מאוד מרוצה.
אדם פרטי (ראיתי כאלו שכתבו אליו שהוא בסה"כ מתווך, הוא אומר שלא. אבל מה זה משנה, לי הוא עזר!)חנות? טכנאי? משהו שהיה מסובך?
תודה אנסה לדבר איתו.אדם פרטי (ראיתי כאלו שכתבו אליו שהוא בסה"כ מתווך, הוא אומר שלא. אבל מה זה משנה, לי הוא עזר!)
טכנאי שניסה כמה ימים דרך כל מיני תוכנות ולא הצליח אמר לי שאין מה לעשות.
נסתי אותו, ובפחות מחצי מחיר ממעבדה בביתר הצליח לשחזר לי את כל החומר.
הטלפון שלו זה 0523796086
בהצלחה
כמה עולה בדיקה כדי לקבל הצעת מחיר?אדם פרטי (ראיתי כאלו שכתבו אליו שהוא בסה"כ מתווך, הוא אומר שלא. אבל מה זה משנה, לי הוא עזר!)
טכנאי שניסה כמה ימים דרך כל מיני תוכנות ולא הצליח אמר לי שאין מה לעשות.
נסתי אותו, ובפחות מחצי מחיר ממעבדה בביתר הצליח לשחזר לי את כל החומר.
הטלפון שלו זה 0523796086
בהצלחה
הפלוס הגדול שלו שהוא לוקח כסף רק אם יצליח.כמה עולה בדיקה כדי לקבל הצעת מחיר?
תודה על התגובה המהירה!הפלוס הגדול שלו שהוא לוקח כסף רק אם יצליח.
לי הוא לקח 1600 והביא לי את כל החומר מסודר בדיסק קשיח חיצוני.
אבל על כונן אחר שאמר שהבעיה הרבה פחות מסובכת הוא רצה 300
הבאתי לו והוא בדק ואמר ליהוא יודע להגיד לך כמה זה יעלה לפני?
הוא גר שם.כמו כן, הוא עובד רק בבני ברק?
אני מכיר מישהו שהם שיחזרו לו חומר מדיסק קשיח מנופץ! (כמעט לגמרי)זו חברה מאוד טובה (ויקרה) לשחזור מידע
![]()
שחזור מידע עם טיק טק - 97% הצלחה✔️ Tictac - מעבדה לשחזור מידע
שחזור מידע בטיק טק, החברה הגדולה בישראל לשירותי שחזור מידע. שחזור דיסק קשיח, שחזור מידע מכונני SSD וטלפונים. איסוף הדיסק חינם מכל הארץwww.tictac.co.il
זו חברה מאוד טובה (ויקרה) לשחזור מידע
![]()
שחזור מידע עם טיק טק - 97% הצלחה✔️ Tictac - מעבדה לשחזור מידע
שחזור מידע בטיק טק, החברה הגדולה בישראל לשירותי שחזור מידע. שחזור דיסק קשיח, שחזור מידע מכונני SSD וטלפונים. איסוף הדיסק חינם מכל הארץwww.tictac.co.il
אני עשיתי אצל @משחזר מידע שחזור לכונן 2 טרה ששבק לפתע פתאום - בהצלחה מרובה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים