- הוסף לסימניות
אם אתם במודיעין עילית יש לי עיצה בשבילכם@הדרך למטרה סליחה על ההקפצה...
מה עשיתם בסוף? יש לך אנשי מקצוע שאפשר להתייעץ אתם?
יש סיכוי גדול שיש לנו ג"כ חלל גדול, ולא יודעים למי לפנות לבדיקת העניין....
אם אתם במודיעין עילית יש לי עיצה בשבילכם@הדרך למטרה סליחה על ההקפצה...
מה עשיתם בסוף? יש לך אנשי מקצוע שאפשר להתייעץ אתם?
יש סיכוי גדול שיש לנו ג"כ חלל גדול, ולא יודעים למי לפנות לבדיקת העניין....
לא מודיען עילית, אבל בכ"ז אשמח לעצה...אם אתם במודיעין עילית יש לי עיצה בשבילכם
מה אתה יודע לגבי החללים בקרית ספר?ממש לא בטוח ולא מדוייק השאלה אם אתה מברר הלכתית או חוקית ועיין ערך החללים ברכס שועפת בירושלים וסיפור החללים בחפציבה בית שמש וקרית ספר
אני הייתי מעורב חזק בחללי בית שמש. אני לא יודע הרבה על קרית ספר רק בבית דין היה מי שהזכיר אותםמה אתה יודע לגבי החללים בקרית ספר?
שמה הזכיר?אני הייתי מעורב חזק בחללי בית שמש. אני לא יודע הרבה על קרית ספר רק בבית דין היה מי שהזכיר אותם
אני לא יודע על כל קרית ספר... הוזכר שמה שהקבלן השאיר חלל זה בשביל לחסוך חומר מילוי וממילא זה לא שייך לקבלן והרב אמר שלכן מי שתפס זה שלו כי המקום לא של הקבלן הוא רק קיבל שטח לבנות אם תרצה אני יכתוב לך את הצדדים מכל הכיוונים אבל זה ארוך.... בתכלס זה היה דיון ולא פסק דין כי שלחו אותנו לבית משפט....שמה הזכיר?
חשוב לי לדעת
שאלת חוקית או הלכתית?!איך חוקית מי שתופס תופס?
הרי ארנונה ישלמו על זה.
לאיזה דירה יצמידו את השטח?
לא לדירה שיש לה גישה לחלל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: א.פ.ק. 12341 //