- הוסף לסימניות
מחפשים תורם/ת?חשוב מאד!
איך להצטרף למאגר של עזר מציון ואיך זה בעצם עובד
https://www.ami.org.il/bone-marrow-registry/
תזכו למצוות!
מחפשים תורם/ת?חשוב מאד!
תזכו למצוות!
אני יודעת, אני נבדקת בקרוב בעז"ה אבל רציתי לדעת אם מחפשים כי כך זה היה נשמע מההודעה שלך...כל אחד שרוצה לתרום יכול לתרום למאגר של עזר מציון ולעזור לעוד מצפים
עדיין מחפשים.אני יודעת, אני נבדקת בקרוב בעז"ה אבל רציתי לדעת אם מחפשים כי כך זה היה נשמע מההודעה שלך...
חוץ מזה שאם עדיין מחפשים אולי אני אתרום 180 ש"ח כדי לפענח עוד בדיקה
וואווואני יודעת, אני נבדקת בקרוב בעז"ה אבל רציתי לדעת אם מחפשים כי כך זה היה נשמע מההודעה שלך...
לא להתייאש!תלוים ועומדים יכולים להסתכל ולחוש את זה בדם... תלויים בהתאמה של מח עצם!!!
מקפיצהמקפיצה למשמרת לילה
![]()
קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהיליםnew.tehilimyahad.com
הזמנתי ערכה להכנס למאגר של תרומת מח עצםכרגע מתרכזים במאגרים קיימים. אם ח"ו לא ימצאו שם תורם יגייסו את הציבור לבדיקה.
(זה לא רק סוג דם זה הרבה קריטריונים שצריך 100% התאמה)
אם ח"ו נצטרך נפרסם כאן כמובן.
ותמיד ניתן להצטרף למאגר הגדול של עזר מציון. אפשר לברר איתם
איפה אפשר לעשות בדיקת התאמה?
חשוב מאד!
תזכו למצוות!
ד"א, אפשר לבקש מהם לשלוח ערכה לבית:מחפשים תורם/ת?
אני מאמינה שחברה שלי תודה לך אם תתרמי דרכהאני יודעת, אני נבדקת בקרוב בעז"ה אבל רציתי לדעת אם מחפשים כי כך זה היה נשמע מההודעה שלך...
אני מדברת על זה, כמובן.יש תרומה שמעוברת ישר לפיענוח דגימת מח עצם
ויש תרומה שהיא של המצינג זה לא אותו דבר...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים