ממה ששמעתי מבת משפחה-אני יודעת, אני נבדקת בקרוב בעז"ה אבל רציתי לדעת אם מחפשים כי כך זה היה נשמע מההודעה שלך...
חוץ מזה שאם עדיין מחפשים אולי אני אתרום 180 ש"ח כדי לפענח עוד בדיקה
לא.אז זה אומר שאני צריכה לשלוח עם הדגימה 180 ש''ח כדי שיפענחו אותה?
שאלה:ממה ששמעתי מבת משפחה-
מחפשים תורם
ומה שיותר מהר- יותר טוב.
במשפחה אין מישהו מתאים
אמרו לי שיקח זמן בגלל החגיםשאלה:
לא מזמן (עוד לפני שהאשכול הועלה) ביקשתי מעזר-מציון שישלחו לי בדיקה לבית.
היא עדיין לא הגיעה.
השאלה היא האם כשהבדיקה תגיע יבדקו התאמה גם לחנה יהודית חיה, או שאם כבר בדקו במאגר, לא בודקים בדיקות חדשות (לא כ"כ סביר להניח, אבל זה עוד פרוצדורה, אז אולי זה כך)?
אין לי מושגשאלה:
היא עדיין לא הגיעה.
השאלה היא האם כשהבדיקה תגיע יבדקו התאמה גם לחנה יהודית חיה, או שאם כבר בדקו במאגר, לא בודקים בדיקות חדשות (לא כ"כ סביר להניח, אבל זה עוד פרוצדורה, אז אולי זה כך)?
לי לא אמרו דבר כזה.אמרו לי שיקח זמן בגלל החגים
בכללי כשתרמתי להם שיער אמרו לי ששלחו לי מכתב תודה והוא הגיע אחרי 4 חודשים בערך
אז אני משערת שגם הערכת דגימה תגיע עוד כמה חודשים...
אבדוק את זה, אי"ה.אין לי מושג
עדיין לא בדקו במאגר של עזר מציון. בדיקת התאמה לוקחת זמן. כרגע בודקים במאגר אחר.שאלה:
היא עדיין לא הגיעה.
מה סוג הדם שמחפשים?ד"א, אפשר לבקש מהם לשלוח ערכה לבית:
03-927-77-72
או לעשות בדיקה בפ"ת (רח' קפלן אאל"ט).
אני מאמינה שחברה שלי תודה לך אם תתרמי דרכה...
מצטרפת לשאלהמה סוג הדם שמחפשים?
(בשביל בידוק התאמה ראשוני כמובן)
אני אשאל אותה ואעדכן...לא נעים לי לשאול בתור חברה, היא אמרה שאם לא ימצאו יפנו לגייס מהציבור.
בואו נמשיך להתפלל שימצאו מהמאגרים הקיימים ולא נצטרך לגייס..
מה סוג הדם שמחפשים?
(בשביל בידוק התאמה ראשוני כמובן)
בתרומת מח עצם אין קשר לסוג הדםמצטרפת לשאלה
איך אני יכולה לדעת מה סוג הדם שלי?מה סוג הדם שמחפשים?
איך אני יכולה לדעת מה סוג הדם שלי?
בדכ בלידה כותבים \ או מי שתרם דםאני גם שואלת את עצמי את זה
לפני כמה שנים בדקתי בתעודת לידה שלי, נראה לי שהיה כתוב שם רק את סוג הדם של אימי.בדכ בלידה כותבים \ או מי שתרם דם
איך אני יכולה לדעת מה סוג הדם שלי?
אני גם שואלת את עצמי את זה
גם מי שעשתה בדיקת דור ישרים יכולה לדעתבדכ בלידה כותבים \ או מי שתרם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים