- הוסף לסימניות
לצורך התייצבות
מישהו יודע איפה יש באיזור חניה בחינם
פעם קודמת הסתבכתי נורא
אשמח מאד לעזרה
תודה רבה!!!
מישהו יודע איפה יש באיזור חניה בחינם
פעם קודמת הסתבכתי נורא
אשמח מאד לעזרה
תודה רבה!!!
בתשלוםיש ממש ממול
לפעמים עדיף לשלם את הכמה שקלים על חניה מאשר שיהיה את הלחץ הזה שלא לקבל דו''ח כי אולי אתה לא חונה במקום טובבתשלום
אם אני לא טועה יש שם ממול מקומות חניה ללא תשלוםבתשלום
ולמה לא במייל?[איני רוצה להסיט את האשכול, אך חייב לזעוק את זעקת אלפי האנשים שצריכים לשרוף חצי יום באוטובוסים תחת השמש הקופחת, רק בשביל להגישש טופס עלוב חצי דקה... למה שלא תהיה אפשרות למסירה בירושלים או לועד בני הישיבות???]
אם אני לא טועה יש שם ממול מקומות חניה ללא תשלום
אגב-הייתי שם השבוע וזה לקח דקה וחצי
[איני רוצה להסיט את האשכול, אך חייב לזעוק את זעקת אלפי האנשים שצריכים לשרוף חצי יום באוטובוסים תחת השמש הקופחת, רק בשביל להגישש טופס עלוב חצי דקה... למה שלא תהיה אפשרות למסירה בירושלים או לועד בני הישיבות???]
לא כאן המקום אבל הייתי חייב:ולמה לא במייל?
ולמה הם יכולים לסגור את המקום באופן פתאומי ולהשאיר פתק שהמדור סגור? בלי שאפילו המוקדניות במיטב יודעות (אגב בועד הישיבות כן יודעים אולי יש להם מודיעין פנימי...)?
ולמה הם יכולים להשתחצן על כל אברך או בחור.? ואגב לך אולי לקח דקה וחצי . זה יכול להיות גם שעה וחצי...
אין מה לעשות . אנחנו בגלות . נקודה.
.
לדעתי כבודו לא הבין את הנקודהלא כאן המקום אבל הייתי חייב:
במקום לשרת 3 שנים
עם מפקדים וקצינים על הראש
בתנאי שטח
ביום ובלילה
שבתות וחגים
בתנאים לא תנאים
ולפעמים להסתכן בגוף ובנפש
במקום זה אומרים לך להגיש טופס פעם בשנה ולקבל פטור
עד היום החילונים לא מעכלים ולא משלימים עם הפטור הזה
להתלונן על כך שצריך "לבזבז" ע"ז 4 שעות זה פשוט מגלגל מצחוק
גם אני זוכר את עצמי פעם אחרונה שם לפני כמה שנים חונה ממול הכניסה באיזה חניית עפר גדולה חינמית.אני מדומיין??
החניה ממול הכניסה למדור בני הישיבות לא בחינם?!
אני מדומיין??
החניה ממול הכניסה למדור בני הישיבות לא בחינם?!
החניה ממול בתשלום (ייתכן ועיריית קריית אונו השתדרגה בשנים האחרונות)גם אני זוכר את עצמי פעם אחרונה שם לפני כמה שנים חונה ממול הכניסה באיזה חניית עפר גדולה חינמית.
הייתי שם לפני שנה בערך נכנסו לחניה ממול לא זוכר שהיה בתשלום בכל אופן לא כל כך מצאנו חניה שם חנינו בסוף בשולי החניה על שטח עפר (בתחתית הבנין מימין - למגיעים מכיוון הבסיס)החניה ממול בתשלום (ייתכן ועיריית קריית אונו השתדרגה בשנים האחרונות)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים