- הוסף לסימניות
השאלה- איך הייתם מארגנים את החדר מחדש ובמינימום עלויות?נכתב ע"י מר נחמיאס;755826:והשאלה?
בכל מקרה הייתי מסובב את המיטה ב-90o לקבל חדר גדול יותר במצב סגור.
וגם לא ביחס לרהיטים הרבים שנכנסים בונכתב ע"י עדנה;756678:המידות של החדר לא נשמעות הגיוניות ביחס לשרטוט.
בקשר לארון- בינו לבין הקיר קבענו מדפים שאין באפשרותינו לוותר עליהם,נכתב ע"י eden7115;764758:הבלאגן בעיניים נוצר לא רק מעומס פריטים אלא בעיקר בגלל סידור לא נכון שלהם בחלל.
ארון רחב וגדול כדאי לשים בפינה המוסתרת ביותר בחדר כך הוא יותר נעלם בעין ולא בולט לנכנס לחדר. כנ"ל מיטה, רהיט גדול - כדאי לשים בפינות המרוחקות מהכניסה כדי לשוות מראה מרווח יותר.
לענייננו:
הייתי שמה את הארון מימין לדלת כך שהוא יהיה מוסתר מעין הנכנסים. ובמקביל אליו את המיטה (המיטות הנפתחות יפתחו בפחות 3 ס"מ - לא משמעותי ושווה את הרגשת הרווח שתיווצר בחדר).
(בכלל, אם הארון הוא ארון הזזה הכי טוב זה לשים את המיטה לא במקביל לארון אלא כשראש המיטה על הקיר השמאלי בשרטוט - החדר יראה מרווח פי כמה).
את שולחן המחשב לסובב ב-90 מעלות ולהציב על הקיר התחתון בשרטוט. לצידו ניתן להמשיך עם המדפים והשולחן המתקפל כך גם במצב פתוח נשאר מטר פנוי בכניסה לחדר שיאפשר את פתיחת הדלת ללא בעיה.
בשביל לנצל גם את השטח שמאחורי הדלת ניתן לתלות שם קולבי בגדים ולהניח פח שישמש את העובדים בשולחנות העבודה - בלי לבלגן את איזור העבודה בפריטים נוספים.
בהצלחה!
המדפים קבועים לקיר ואין לנו כוונה להוריד אותםנכתב ע"י eden7115;764903:לא הבנתי מדוע אין אפשרות להזיז את הארון.
מקום למדפים יהיה לך אפילו יותר על הקיר שליד הדלת שאורכו 2.40 מ'.
מדדתי וחסר בקיר 5 ס"מ כדי שהארון יכנס...נכתב ע"י eden7115;764903:לא הבנתי מדוע אין אפשרות להזיז את הארון.
מקום למדפים יהיה לך אפילו יותר על הקיר שליד הדלת שאורכו 2.40 מ'.
האתר שלך חסום לי בנתיב.נכתב ע"י b&wcreative;766931:אשמח לעזור אם יהי לי יותר פרטים על מבנה החדר חלון דלת וכדו / או פרטים בפלא 0528700004 או אם תצרו קשר דרך האתר שלי www.bwstudio.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים