- הוסף לסימניות
מסתבר שלאשמעתי שחלק מהכרטיסי רב קו הוטענו ע"י כרטיסי אשראי גנובים...
זה כל כך קל להטעין את זה בלי לשלם שקל, שמי שמתאמץ לגנוב בשביל זה אשראי סתם עובד קשה...
מסתבר שלאשמעתי שחלק מהכרטיסי רב קו הוטענו ע"י כרטיסי אשראי גנובים...
אני מתכוון לפרסומים השונים בראש כל חוצות ותחת כל עץ רענן, על "רישום לסטונדט לצורך רב-קו'.הבנתי,
אבל מי שמשלם כל שנה על סטודנט ונרשם ללימודים כל שנה בתשלום
אין שום בעיה חוקית והלכתית.
איך עושים את זה?ספציפית אני מדבר על אחד שעשה דו שנתיים, אבל זה עובד על אותו עיקרון.
מי שעושה רק שנתיים ברוב המקרים מנצל את התמימות של אלו שלא יודעים שאפשר לעשות באותו דרך גם דו שנתיים
מדובר בתרמית לכל דבר, כל אחד יכול לעשות את זה לבדדדדדד
מה הקשר לגנוב אשראי?מסתבר שלא
זה כל כך קל להטעין את זה בלי לשלם שקל, שמי שמתאמץ לגנוב בשביל זה אשראי סתם עובד קשה...
על מי שאני מדברת גם מפרסמים בראש כל חוצות שזה לצורך ההנחהאני מתכוון לפרסומים השונים בראש כל חוצות ותחת כל עץ רענן, על "רישום לסטונדט לצורך רב-קו'.
לא דיברתי על מי שבאמת נרשם ללימודים.
מה הקשר לגנוב אשראי?
אני נרשמת למכללה
שומעת שם שיעורים
מקבלת סטודנט והתשלום הוא באתר של מכללה מוכרת
שלא תסתכן
כי זה הכסף הקטן שלה
לעומת הכסף הגדול של הלימודים הכלליים שם.
יש כאן שני דברים: אנשים שמוכרים רב קו טעון, ואנשים שמעדכנים סטודנט 'רק' לצורך רב קו... (אפילו לבנק הם לא יכולים...). שני הדברים מתבצעים דרך שתי פרצות שונות באתר.על מי שאני מדברת גם מפרסמים בראש כל חוצות שזה לצורך ההנחה
אין עם זה שום בעיה כל עוד זה אמיתי
מכללת מעיינות
אני לא יוכל לענות על זה מטעמים מובנים.איך עושים את זה?
פשוט, קיבלתי פעמיים קנס ממבקרים ללא צדק, אני מאמין שיש עוד מאות כאלו, וזה כנראה הדרך היחידה לקבל את כספנו שנגזל מאיתנו חזרה....אני לא יוכל לענות על זה מטעמים מובנים.
בכל זאת...פשוט, קיבלתי פעמיים קנס ממבקרים ללא צדק, אני מאמין שיש עוד מאות כאלו, וזה כנראה הדרך היחידה לקבל את כספנו שנגזל מאיתנו חזרה....
אָנוּ לְיָ'הּ וְעֵינֵינוּ לְיָ'הּ....בכל זאת...
היא כותבת שחור ע"ג לבןאני משער שמכללת מעיינות לא מפרסמת שהיא עושה הנחת סטודנט, אלא שהיא מלמדת מקצועות מסויימים... (אולי היא מוסיפה את זה בכוכביות הקטנות, אבל לא מזה הם מתפרנסים...)
רבונו של עולם, זה אשכול מלפני 3 שנים..... כמעט התקשרתי למספר שהיה כתוב שם...![]()
אדרבה, בא נראה אם השיטה מחזיקה מעמד לאורך השניםרבונו של עולם, זה אשכול מלפני 3 שנים..... כמעט התקשרתי למספר שהיה כתוב שם...
הדוחו"ת מהמבקרים באוטובוס הינם פיקטיביים לחלוטין!פשוט, קיבלתי פעמיים קנס ממבקרים ללא צדק, אני מאמין שיש עוד מאות כאלו, וזה כנראה הדרך היחידה לקבל את כספנו שנגזל מאיתנו חזרה....
תעשו פה חיפוש קצר בפורוםהדוחו"ת מהמבקרים באוטובוס הינם פיקטיביים לחלוטין!
אדרבה שמישהו יגיד פה שהוא לא שילם והוא קיבל איזה תזכורת על זה במהלך ימי חלדו
אין למשרד התחבורה שום מערכת גביה
הדוחו"ת לא נרשמים בשום מקום ולא יגבו לעולם
מה שנקרא שיטת מצליח
מי שמשלם מרצונו הטוב ורוצה לתרום 10 פעמים ח"י למשרד התחבורה
שיערב לו מנופת צוף וכל טעם
www.prog.co.il
בטוח??הדוחו"ת מהמבקרים באוטובוס הינם פיקטיביים לחלוטין!
מה שנקרא שיטת מצליח
חוקי?@אפרים יעקובזון אם אתה רוצה לקנות תפנה אלי באישי
(לא אני מוכר, אני רק מתווך מישהו)
למה שזה יהיה פיקטיבי?הדוחו"ת מהמבקרים באוטובוס הינם פיקטיביים לחלוטין!
מה שנקרא שיטת מצליח
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //