- הוסף לסימניות
כתבנו להכן, אני רק 'מזכירה' שלמרות שהיא תוכל לסנן את הסים (מה שלא חשבה עליו מלכתחילה) עדיין היא תצטרך לבצע גם את זה
וכתבו לה כבר לסנן והיא אמרה שזה של משרד החינוך ולא שלה אז אין לה סים בשביל זה
כתבנו להכן, אני רק 'מזכירה' שלמרות שהיא תוכל לסנן את הסים (מה שלא חשבה עליו מלכתחילה) עדיין היא תצטרך לבצע גם את זה
באתרוג יש אפשרות לתוכנת סינון רק על המחשב.בס"ד
האם יש לי אפשרות ליצור חסימה במחשב כמו שלמשל נתיב ונט פרי מתקינים על מחשב.
שכל פעם שאתחבר אליו עם סטיק לא כשר עדיין האינטרנט יהיה חסום בתוך אותו מחשב?
לעניות דעתי נטפרי עדיף מאתרוג בוודאי שמדובר על סטיקבאתרוג יש אפשרות לתוכנת סינון רק על המחשב.
בלתק.אז ככה-
קיבלתי 13 מחשבים ניידים ו13 סטיקים פרוצים ממשרד החינוך.
אני לא רוצה לתת לשום ילדה מחשב ללא חסימה.
אז אפשר להתקין משהו כזה? כי בסים עצמו אין לי איך לגעת, נראה לי
אם לא הסתדרתם תכתבו איך ניתן ליצור קשר איתכם ובע"ה נסדר את זה מול משרד החינוך.תודה לכולם על הדאגה.
מה שקורה שאחפש במשרד החינוך למי לפנות כי העלויות יוצאות מטורפות.
סטיק של נט פרי ל13 מחשבים זה עלות של 900 ש''ח לחודש!
הכי זול.
לחסום רק את המחשב וסטיק פרוץ- המנהלת קלטה מה זה אומר וברחה.
אז נראה מה יהיה למשרד להציע לי ונעדכן.
תודה לכל מי שהיה כאן איתי.
מקווה שנחזור לבריאות איתנה וללימודים רגילים ( פעם ראשונה שאנחנו מלמדות מרחוק, אנחנו מוגדרים כאגף שח''ר ולכן למדנו כל הזמן ללא הפוגה... וכעת התפרצות מטורפת) ולא נצטרך את כל זה ... וכל התקשוב ייכנס לארונות נעולים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים