- הוסף לסימניות
איפה היא גרה?השם שלה מיטל, תיקנתי בהודעה למעלה,
אני פניתי אליה בשבוע 39... פשוט דחיתי ודחיתי מרוב פחד ומחשבה ששום דבר לא יעזור..
בסוף היה חלום!!! רפואה לנפש!
זה המייל שלה: meytalk1312 שטרודל גימייל וכו
איפה היא גרה?השם שלה מיטל, תיקנתי בהודעה למעלה,
אני פניתי אליה בשבוע 39... פשוט דחיתי ודחיתי מרוב פחד ומחשבה ששום דבר לא יעזור..
אפשר להגיד ככההיא מטפלת באומנות כדי לעבד את הלידה ?
הבנתי נכון?
אני גם ראיתית באינטרנט שמיטל היא מטפלת רפואית, ושה עיסויים וכו'...השם שלה מיטל, תיקנתי בהודעה למעלה,
להדסה עין כרם יש מרפאה יעודית סביב לידה, וכן בטראומות לידה.אני גם ראיתית באינטרנט שמיטל היא מטפלת רפואית, ושה עיסויים וכו'...
לזה מה שהתכוונת??
כי אני מחפשת לה משהי לא לגוף אלא לנפש
היא ממש נמצאת במצוקה ופחד גדול מאחרי הלידה יותר מאשר הלידה בעצמה
מה יש להציע באמת?
צודקת לגמרי!יש הרבה מטפלות רגשיות נהדרות , אך תחפשי מי שמתמחה בלידה , לא לוותר , שלא יתקע את הלידה הבאה ,
הרבה שמחות ובקלות
momspace.co.il
ישוב הדעת של יולדת זה פיקוח נפש ומחללים על זה שבת!!!!כתבו כאן כ"כ הרבה אבל אף אחת לא עונה מה התפקיד שלה?
יש משהי שיכולה להמליץ באופן אישי?
מאוד יעזור
זה הצלת נפשות
"סובלת מחרדה" זה תיאור שיכול להתאים להרבה מצבים. במקרה השכיח לא מדובר על הפרעת חרדה, אלא על פשוט חרדה קונקרטית ממשהו מסוים - הכאבים בלידה.שואלת בשביל חברה,
היא צריכה ללדת עוד חודשיים וסובלת מחרדה מהכאבים של הלידה.
אשמח אם יש המלצות מנסיון!!
חיה אהרןני , תומכת לידה 0548457509סטפנסקי קרית ספר , מאיפה אתגם נאוה וגם אילנית , מקסימות ונהדרות , אך הן לא מטפלות רגשיות , כל תומכת לומדת גם חלק רגשי , אשמח לעזור , צריך להבין לעומק יותר מה מחפשים...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //