עצוב לומר- אבל אני לא מסכימה עם זה...

כשהלכתי לעשות דרכון לי ולכל משפחתי הייתי בלחץ של זמן לקבל את הדרכון ולכן לא יכולתי לחכות לקבלת התור שהאתר הציעה לי, הגעתי עם כל הכבודה ב07:30 בבוקר, חיכנו בתור 30 דק', והנה הגיעו העובדים של משרד הפנים, ואז יוצאת האחראית ושואלת יש פה מישהו עם תור? כמובן שקט מקומי ענה לה, היו מלא אנשים ללא תור, ואז היא אמרה "אוקי, אז מי הראשון כאן?" והנה מגיע חילוני נעמד ואומר "אני" והיא- "בכבוד" והוא נכנס, לאחר כ2 דק' מגיע בנאדם עם תור והוא נכנס בכבוד, ושוב האחראית יוצאת "מי הבא בתור?" והנה נעמד עוד חילוני עם הבן שלו ואומר "אני" והיא- "בכבוד" וגם הוא נכנס, ושוב אחרי כמה דקות מגיעים עוד שני אנשים עם תור ונכנסים בכבוד, והנה סוף סוף מגיע תורי עם ארבעת ילדיי, והנה הגברת יוצאת ושואלת " מי הבא בתור?" ואז אני קמה אומרת "אני" ומתקדמת עם ארבעת ילדיי, והנה הגברת מסתכלת עלי ואומרת לי "לא, לא, לא, את ממש לא יכולה להיכנס...." אני- "למה???" "אני חיכיתי בתור כאן מ07:30 ומגיע לי להיכנס" והיא- "לא, רק אחד יכול להיכנס..." אני- "למה" היא- "מה זה למה???" "אי אפשר שכולכם תיכנסו..." "אפשר רק אחד לא יותר!" אני- "סליחה, ולמה קודם הכנסת אב עם בן???" היא- "כי זה היה שניים, ואתם כאן חמששששששש" "אני לא מוכנה לדבר הזה!" אני- "סליחה, אני חיכיתי כאן כמו כולם ומגיע לי להיכנס!, ואיפה זה כתוב בחוק שאסור להגיע יותר משני נפשות לעשות דרכון????" היא- "סליחה! אל תתחצפי! חצופה!!...." אני-" מה התחצפתי???" "יש לי את כל הזכות להיכנס ואני רוצה להיכנס!" והיא- "לא! אני לא ייתן לך!!!" אני-" טוב, מה הבעיה רק שני נפשות?, אוקיי, נחלק את זה לשניים שניים, שניים עכשיו ושניים אחרי זה..." היא- "אל תנסי להתחמק! חצופה!" אני- "אוקי, אם את לא נותנת לי להיכנס אני לא נותנת לאף אחד לעבור כאן.......!!!!" "זה התור שלי! ומגיע לי אותו בצדק!!!" היא- "לא" אני- "כן"
"לא"
"כן"
"לא"
"כן"
טוב, עד השלב הזה, בעלי וכל ילדנו התפללו בצד שיקבלו אותנו, ואז בשלב הזה בעלי רואה את המצב ומנסה להרים טלפונים לכמה עסקנים שקשורים למשרד הפנים,
והנה באמצע המריבה ההזויה הזו מגיע זוג חרדי שרוצה לעשות תעודת זהות (אחרי הנישואין) ללא תור, והם ניגשים לאותה אישה ושואלים אותה איך זה עובד כי הם הגיעו ללא תור...., ומה היא עונה להם?- כמובן: "סליחה, אני ממש מתנצלת ללא תור אי אפשר להיכנס! חבל לכם לחכות! לכו הביתה!!!!" והם לא מבינים מה קרה, הלכו והתיישבו בצד הכניסה וחיכו לראות מה לעשות, מיד אחרי זה מגיע זוג חילוני שרוצה לעשות דרכון ללא תור עם אותה שאלה, ומה הגברת עונה לו?- "כן תחכו בצד, אין בעיה, ברגע שמתפנה כאן אתם בפנים........" בושה וחרפה! גזענות מחפירה!!!
מה עשינו לה אין לי מושג!
ואז יוצאת מנהלת המקום וקוראת לנו ואומרת ש... לא נעים... אבל... התקשרו אליה ואמרו לה להכניס אותנו, וש.... פעם הבאה לא נעשה זאת שובבבבבבבב.......
מצחיק נכון??!!!?.?? אנשים לא שונאים אותנו נכון???!!!!
אז הנה הוכחה ברורה שכןןןןןן
ומה יצאה להם מזה? כלום!,
למה הם עשו את זה? ככה.......! לא, סליחה כי אנחנו ח-ר-ד-י-ם!!!
וכן, תתפלאו לשמוע שלפני שנכנסתי, נגשתי לזוג החרדי וספרתי לו על הגזענות שיש פה, והצעתי להם להישאר, והם באמת נשארו ונכנסווווווווווו..........