- הוסף לסימניות
אלף הרוגים באיטליה מספיק או לא,כי אז זה היה מחלה שהיה ברור שהורגת, לא ספק, לא אולי, לא בסיכון.
האמת, רק 3 אחוז מתים, אפשר להמשיך.
אלף הרוגים באיטליה מספיק או לא,כי אז זה היה מחלה שהיה ברור שהורגת, לא ספק, לא אולי, לא בסיכון.
היכן למד כבודו רפואה?יש אנשים שמתים בגלל הלחץ של האחרים.
היה אחד שמת בביתו רק כי חשבו שיש לו קורונה ולא עזרו לו
אם היו עושים סדר נכון בלי היסטריה אולי אז היו מגינים על החיים באמת
מה ההשוואה בכלל?למה רבי עקיבא אייגר לא חשב כמוך?
זה לא סבא של הבת שלי. טעות. סבא של חברה של הבת שלי. אצלינו ב"ה כולם בריאים והלוואי שימשיך כך.
כמה נכון.אני לא הייתי רוצה שיכניסו את ההורים שלי להסגר כי הם מעל גיל 60. ואף אחד לא יוכל לבקר אותם. ולקנות מה שהם צריכים.
נחמד להציע.
במבחן המעשה זה הרבה פחות נחמד.
נשיאה בעול.
שמעתם על זה פעם? וזה בעצם הרבה מעבר לזה. כי לאף אחד אין ביטוח.
ואני לא חושבת שיש פה אי מישהו שרוצה להיות ההוא שנפל מהרוב ונחלה למרות שהוא בריא כשור, בן 35 בלבד. ויש צעירים שחלו. בריאים.
אהה.זה לא קשור לנשיאה בעול!
עם כל הכאב על האנשים הללו המטרה זה להגן להם על החיים לא בשביל שום דבר אחר
למה בשביל לשאת בעול צריך לחסום את החיים של כל המדינה???
מי יטפל בכל הילדים שלא מסוגלים להיות בבית?
מה עם מרכולים? מה עם תפילות? מה עם ישיבות ותורה?
זה הרי לא ריאלי לשאת בעול ולהפיל בדרך את החיים של עולם, באמת קצת היגיון!
בדוק?לפי מה שהבנתי, חתונות מתאפשרות נכון לעכשיו מחוץ לקו הירוק כרגיל.
הסיבה היא שהחוקה הרגילה לא חלה על אזורים כבושים. ויש צורך בצו צבאי חתום.
וכמו שאין אגרה על שקיות וכו', גם צו הגבלה זה עדיין לא חל שם.
נוף עילית, גן הדסים, אולמות בביתר, קרי"ס - עסקים כרגיל.
היה אז הרבה יותר אחוזי הדבקות ואחוזי תמותהלמה רבי עקיבא אייגר לא חשב כמוך?
שלוש אחוז מאלו שנדבקים (מקסימום מהניסיון בספינה 20%)אלף הרוגים באיטליה מספיק או לא,
האמת, רק 3 אחוז מתים, אפשר להמשיך.
מעולהממשיכים למחוק פה תגובות
ובקצב
אני יודעת שביום חמישי היתה שם חתונה כרגיל.בדוק?
אבל בחמישי עדיין לא סגרו אולמותאני יודעת שביום חמישי היתה שם חתונה כרגיל.
כדאי לבדוק עם בעלי האולמות.
זה נקרא חכמולוגיםלפי מה שהבנתי, חתונות מתאפשרות נכון לעכשיו מחוץ לקו הירוק כרגיל.
הסיבה היא שהחוקה הרגילה לא חלה על אזורים כבושים. ויש צורך בצו צבאי חתום.
וכמו שאין אגרה על שקיות וכו', גם צו הגבלה זה עדיין לא חל שם.
נוף עילית, גן הדסים, אולמות בביתר, קרי"ס - עסקים כרגיל.
לי אין שאלה.השאלה אם מגרון השני מדברת האמונה או מדבר האגואיזם
כדאי מאוד שתקרא את המאמר הזהיש השתדלות מותאמת ויש השתדלות מוגזמת
אי אפשר לכפות על השני את החוסר אמונה של הראשון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //