תשאלי רבתשאל רב הוא בטח ידע לעזור לך
בטוח שצריך?לאף אחד אין מכונת קפה???
לא נראה לי כמו תנור כי הקפה עובר שם ונוגע. (מה גם הרב אמר שצריך) אני רק מנסה להבין איך ניתן.בטוח שצריך?
המכונה נוגעת באוכל?
אולי זה כמו תנור אפיה שלא טובלים...
תודה על המידע..ראיתי מישהו שטבל ונהרס לו, הכי טוב זה ללכת לטכנאי מכשירי חשמל שיפרק וירכיב חזרה או לעשות את זה בעצמך.
או לעשות פתרונות אחרים (בערב פסח שעבר היה כל מיני פתרונות שהתפרסמו)
תודה רבה, אנסה לברר אצלם.אני התיעצתי עם מיקסור כיצד לפרק מיני בר אולי יעזור
ברחוב חבקוק בב"ב
לפרק לחלק מהפוסקים לא מועיל.לאף אחד אין מכונת קפה???
תודה רבה, לפרק ללא צורך בטבילה בכלל?אני שאלתי את ר' עמרם פריד והוא אמר שמספיק לפרק ברמה שזה לא יעבוד , נגיד להפריד איזה חוט אחד בפנים או משהו כזה ולהחזיר בחזרה
תודה רבה על המידע.לפרק לחלק מהפוסקים לא מועיל.
לטבול לעיתים מקלקל.
תבדקו אופציה להקנות לגוי 5 % מהמכונה. כגון לעוזרת. ואז זה פטור מטבילה.
לא של נספרסו של לורנצו כזו: https://lorenzo-cafe.com/באיזו מכונה מדובר?
אם היא של נספרסו, הם עושים אצלם תיקון כלי שלא מוריד את האחריות.
(אם התיקון שלהם מספיק טוב הלכתית איני יודעת).
עשינו בעבר במיקסור בב"ב.לא של נספרסו של לורנצו כזו: https://lorenzo-cafe.com/
אתם אומרים מידיעה?באיזו מכונה מדובר?
אם היא של נספרסו, הם עושים אצלם תיקון כלי שלא מוריד את האחריות.
(אם התיקון שלהם מספיק טוב הלכתית איני יודעת).
יכול להיות אולי שיש פוסקים כאלה אבל רוב פוסקים סוברים בבירור שהמכונה צריכה טבילה.אין צורך כי זה לא כלי
המים רק עוברים דרך המכונה. בדיוק כמו שהם עוברים בברז
לפרק לחלק מהפוסקים לא מועיל.
לטבול לעיתים מקלקל.
תבדקו אופציה להקנות לגוי 5 % מהמכונה. כגון לעוזרת. ואז זה פטור מטבילה.
דברי לא הובנו.אתם אומרים מידיעה?
לפי מה שאתה אומר המכונות של נספרסו שמשווקות בארץ לא צריכות טבילה בכלל??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים