האמבטיה שלה גם מאוד נמוכה!בוגבו קמיליון- אני אהבתי אותה מאד, העיצוב והנוחות,
אבל---
כבדה מאד ועוד לפני גיל שנה עברתי לטיולון פשוט (כזה ב300 ש"ח)
היא גם פיצפונתמתביישת לכתוב... אל תרגמו אותי: בוגבו בי. כנראה לא סתם כולם הולכים איתה. החיסרון הבולט שלה הוא שכולם הולכים איתה, והחיסרון הנוסף - האמבטיה שלה בעיני מכוערת.
הביגבו הרבה יותר שברירית מהמוצי!ה- חיסרון של הבוגבו הוא ההמוניות והעדריות
אך בגלל זה לא כדאי להשמיץ סתם! רמת הנסיעה של הקמיליון(לא ניסיתי את הבי) מושלמת, קלילה ומדלגת על מכשולים פשוט מרצדס- מאמינה שגם המוצי כך, רק שהמוצי פחות גמישה והרבה יותר מסורבלת.
היויו ניראת ממש מסוכנת!לי יש בוגבו לאחותי יויו
היו יו חזקה ג"כ ויש לה שרות טוב
אבל היא קלה מידי והרבה פחות יציבה
כמובן גם צרה יותר
אם צריכים לטיולון ולדרכים או להעלות את העגלה לקומה גבוה בלי מעלית היויו שוה יותר
אם רוצים נוחות בנסיעה יציבות בפרט כשיש עוד ילדים שנוגעים בעגלה וחוזק הבוגבו טובה יותר
היתה לי בלו בריואיך בלו ברי?
https://www.prog.co.il/threads/איך-העגלה-החדשה-מיוס-של-סייבקס.309051/איך מאמס אנד פאפס גדם ארבו?
אשמח לקבל חוות דעת למי שיש אותה..
בעיקר מענין אותי הטיולון האם הוא נוח וקל, איך הקיפול שלו ואיך הנסיעה של הגלגלים
יש לי עגלת ג'ואי שאני רוצה למכור ב600 ש"ח למי שמעוניינת.אני מאד מתלבטת אם לקנות חדשה או יד שניה, איפה מומלץ בבני ברק לקנות יד ראשונה ואיפה יש לקנות יד שניה במצב חדש? יש למישהי נסיון????????
לא יודעת מה לעומת מה, באתי לראות את המוצי וראיתי בחנות כמה עגלות כאלו בדרך לתיקון אז הלכתי על הקמליון.. גם המוכר טען שהקמליון יותר חזקה בהרבההביגבו הרבה יותר שברירית מהמוצי!
המוצי היא עגלה חזקקקקקקקקקקה מאאאאאאאאאאאאאוד!!!!!!!!!
השילדה שלה איכותית!
אין בה תקלות!!!!
@מאיר רוזנטל אפשר תמונה?
איך מצטרפים?עכשיו יש קבוצת רכישה במייל של ציפי שכטר
על עגלת דולי של חברת טוויגי מבית 'דוורון' (יבואנית מאונטין באגי)
![]()
עגלה אחת שהיא גם טיולון וגם אמבטיה!!
עגלה חזקה מאד! כולל אחריות מליאה
כולל פגוש, כיסוי לרגליים, כיסוי גשם
העגלה מתקפלת ביד אחת - כולל במצב אמבטיה, מצורף סרטון!!
אקסטרא גגון, ועוד המון מעלות
העגלה מגיעה בצבעים אדום וסגול
וכל זה ב-570 ש"ח בלבד!!
תבדקי אם זה מתאים לך
לפי התמונות היא נראת ממש יפה
לגבי מיוס היא מאד צרה ביחס לאחרות
באמת איך?????איך מצטרפים?
מחיר?לי יש את עגלת ג'נה (מדגם MUUM)
עגלה מעולה ממש!!!!
בעל החנות המליץ לי עליה מאד מאד!! ושאלתי אותו למה לא רואים את העגלה הזו ברחוב, אז הוא אמר שהציבור החרדי הוא עדר שקונה רק בוגבו ומאמס אנד פאפס.
תכלס, נהניתי ממנה מאד מאד!! עגלה מהממת ביופיה (אנשים לא גומרים להסתכל עליה ברחוב, ומעקמים את הראש לראות איזו חברה זו)
נוחה בטירוף, נוסעת מדהים
הקטע שלה שהיא קצת כבדה (פחות כבדה מהבוגבו), אבל מרגישים את זה רק שצריך לקפל או לעלות לאוטובוס, בהליכה רגילה היא פשוט טסה בלי להרגיש, כיף!
אז אני עשיתי תואר על------ עגלות
הגעתי למסקנה שסייבקס מיוס הכי טובה מכל הבחינות !!!
ממש חקרתי, שאלתי, הלכתי וראיתי מה שתרצי...
היה לי חשוב שאם אני משקיעה שלפחות אהיה מרוצה ואקנה משהו טוב!!
העגלה יצאה לפני 6 חודשים, קראתי עליה ראיתי סרטונים ברגע שזה הגיע לחנויות הלכתי לראות וכבר רציתי לקנות.. אבל ילדתי אחרי שבועיים ואז קניתי
האמבטיה מצוינת נוחה קלה יחסית לשאר...
עכשיו העברתי את הבת שלי לטיולון של זה ואני מרוצה עד הגג
היא נראת מעולה!!!
אני קניתי בצבע אפור בהיר.. לדעתי צבע מושלם!!
יש אחריות, תמיד יש למי לפנות..
קניתי בבייבילנד בבני ברק
אני ממש ממליצה לקנות אצלהם יחס אישי, אכפתיות אנשים אמינים וזה חשוב לא פחות
לידה קלה ובכייףףף
אם יש עוד שאלות בשמחה!!! אחרי שאני מרוצה אז לא מפסיקה להמליץ!!!![]()
מחיר?גם אני ממליצה עליה במיוחד שיצא עכשיו צבעים חדשים... נוחה קומפקטית בנסיעות היא מתקפלת ביד אחת שזה נוח בטירוף...קלה יש לה קפיצים טובים פשוט כיף ללכת איתה... ממליצה עליה מאד .קניתי אצל ניו בורן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //