נכתב ע"י KR;1706062:במה מקובל לעטוף ספרים לכיתה א', בנים?
זה בן בכור, לא יודעת מה אני אמורה לעשות.
תארתי לו את העטיפה היפה שנקנה, והוא רק בירר אם כולם "חייבים" לעטוף בעטיפה. לא התלהב.
אז מה באמת עושים? עוטפים בעטיפה או רק ניילון?
הספרים כולם כבר בבית.
איזה יופי של רעיון!נכתב ע"י ariels;1706333:מה שכן, כל שנה אני מכינה להם מדבקות בעיצוב אישי והם מאוד נהנים (מדפיסים בדיגיטלי על דף מדבקה וגוזרים)
אולי זה גם תלוי בכמותנכתב ע"י תובנה;1706073:אולי זה תלוי באופי,
אבל מוזר לי שאתם כותבים שזה כזה נורא.
דוקא לדעתי זה נחמד לעטוף.
זה אסטטי ויפה, ובלי מאמץ פיזי, ואפשר לעשות את זה כשהילדים מסביב או לפחות להתנות ש-אני עוטפת אם אתם עכשיו משחקים כאן יפה בשקט.../מעסיקים את הקטן.
ולוקח הרבה זמן? שיקח. הילד רואה שאת משקיעה בספרים שלו, זה מוסיף לו להתרגשות לשנה החדשה ושותפות של האמא עם החפצים שלו.
ומילא אין עוד הרבה דברים אחרים שמותר עכשיו לעשות.
אה, ואני עוטפת הכל בעטיפה+נילון.
גם לבנים (הם עדיין קטנים, אולי בכיתות גבהות זה פחות מקובל)
נכתב ע"י ariels;1706333:אצל בנים לא עוטפים בנייר יפה (אף פעם לא עשיתי את זה, והם מעולם לא ביקשו - ואין מצב שלא היו מבקשים אם לחברים יש...)
מה שכן, כל שנה אני מכינה להם מדבקות בעיצוב אישי והם מאוד נהנים (מדפיסים בדיגיטלי על דף מדבקה וגוזרים)
נכתב ע"י ariels;1706333:מה שכן, כל שנה אני מכינה להם מדבקות בעיצוב אישי והם מאוד נהנים (מדפיסים בדיגיטלי על דף מדבקה וגוזרים)
נכתב ע"י adir28;1706009:יש שיטה מדהימה לעטוף בנילון + עטיפה בקלי קלות ובחצי מהזמן, אנסה להעביר אותה במילים, מקוה שאצליח.
א. גוזרים מלבן בגודל הספר הרצוי + שוליים מתאימים.
ב. שמים את מלבן העטיפה על הנילון ומדביקים בסלוטייפ ב-4 הצדדים.
ג. גוזרים את הנילון למלבן במרחק ס"מ מהעטיפה
ד. עוטפים את הספר בעטיפה + נילון, נהיה בניהם כזה ואקום ויוצא מהמם.
מאז שלמדתי את זה (הקרדיט לפטנט רשום המודיע) זה נהיה פשוט ביותר. לפני זה היה סיוט! כל שניה הנילון בורח והתוצאה היתה בהתאם...
תנסו את זה! בהצלחה!
אם לא מובן תכתבו לי ואנסה להסביר את עצמי טוב יותר.
נכתב ע"י שרי 1;1708882:תקשיבו , כולם חייבים לדעת את השיטה הזו
זה פשוט חצי עבודה
נכתב ע"י ביקי;1709964:אני קונה בחבקוק (ירושלים) עטיפות מנוילנות. כך שצריך לעטוף רק שכבה אחת.
זה נשמר מעולה עד סוף השנה, הרבה יותר טוב מאשר עטיפה+נילון.
הנילון מקבל הרבה שריטות, ואחרי כמה חודשים כבר לא נראה טוב.
העטיפה הזאת נראית יפה הרבה יותר! ממש מומלץ. זה די עבה וממש חזק
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1710402:כבר שנים רבות שכך אני עוטפת (מאז היותי נערת סמינר) וכבר כתבתי בשנה שעברה -
עוטפים נייר+נילון ביחד.
ואני לא שדמה סלוטייפ אלא מהדקת עם שדכן, באופציה של סיכה זמנית (לא קיים בשדכנים הפשוטים, רק ביקרים קצת יותר) אחרי שזה עטוף אני מוציאה את הסיכה. (יותר קל להצמיד יפה מאשר עם סלוטייפ שזז כל הזמן.
חני
נכתב ע"י ariels;1706333:אצל בנים לא עוטפים בנייר יפה (אף פעם לא עשיתי את זה, והם מעולם לא ביקשו - ואין מצב שלא היו מבקשים אם לחברים יש...)
מה שכן, כל שנה אני מכינה להם מדבקות בעיצוב אישי והם מאוד נהנים (מדפיסים בדיגיטלי על דף מדבקה וגוזרים)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים